AjánlóFilm

Oscar LEGO módra

Mivel lassan közeledik az a jeles nap, amikor átadják az Oscar-díjakat, az egész filmes szakma lázban ég. Azonban úgy tűnik, az idei plakátok máskat is megihlettek. Mivel mással is lehetne újraalkotni a képet, mint az... »
321 hozzászólás

Mert olvasni jó!

Messzemenőkig lehetne vitatkozni arról, hogy melyek a világ legjobb könyvei. Azt gondolnánk, hogy a bestsellereket könnyebb felkutatni, hiszen elég megnéznünk az eladási számokat, de ez sem feltétlen igaz. A kiadók sokszor... »

Valóban jó szülőnek lenni?

A Kölöknet szlogenje, hogy jó szülőnek lenni, egyszerre jelenti azt, hogy jó dolog szülőnek lenni és azt is, hogy mindenki képes arra, hogy jó szülő legyen.  »
145 hozzászólás

„Ha érteni akarod a világot…”

A ELTE TáTK a budapesti Toldi moziban és Kino Cafeban rendezi meg ötödik alkalommal nemzetközi dokumentumfilm fesztiválját.  »
45 hozzászólás

Filmklub pedagógusoknak és szülőknek

Az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete filmklubot szervez idén a szülőknek és a pedagógusoknak. »
2 hozzászólás

Légy jó mindhalálig

Klasszikus filmek az Örökmozgóban. »
38 hozzászólás

Apablog - Piknik vagy gyorsétterem?

A múlt héten említett porcelános-szertartásos szervírozási igények kiéléséhez nemcsak Blanka étvágyára és az én időmre volt szükség – amely utóbbiért nemcsak a főtanárurakat, de a szaktársak nagy részét is hála illeti –... »
4 hozzászólás

Életműdíjat kapott Csukás István

Csukás István költő, író életművéért Magyar Ifjúságért Díjat vehetett át Soltész Miklóstól múlt kedden. »
7 hozzászólás

Az öt legenda

Vajon van Mikulás? És Fogtündér? És Homokember? »
34 hozzászólás

Az embergyerek (2003)

 A hatrészes, többszörösen díjnyertes dokumentumfilm-sorozat a tudomány legfrissebb eredményeit tárja a nézők elé a csecsemők fejlődéséről.  »
7 hozzászólás

Hatos karika a képernyőn

A január elsején életbe lépett új médiatörvény alkotói nagy hangsúlyt fektettek a gyerekek és fiatalkorúak védelmére. Idén várhatóan június végétől már látható lesz a képernyőn az új korosztályos besorolás, amely a hat éven... »
41 hozzászólás

Prizma bemutató filmvetítéssel

A Prizma egy olyan filmművészeti folyóirat, amely kizárólag a gyerekeknek készült filmekkel foglalkozik. Ötödik lapszámuk bemutatóján vehetnek részt az érdeklődők. »
2 hozzászólás

Élet az anyaméhben

A magzati korára senki sem emlékszik, ezért az anyaméhben való tartózkodás körülményeit még mindig titkok veszik körül. »
2 hozzászólás

Bámulatos babatudás (2008)

Az ember gyermeke teljesen gyámoltalanul érkezik a világra: nem képes járni, beszélni vagy táplálni önmagát.  »
16 hozzászólás

1 2 3   ››

A Kölöknet kiadója a Netvestor Kft. © Minden jog fenntartva

. Strict Standards: Non-static method siteLog::performance() should not be called statically in /home/koloknet/site/lib-2013082/functions.php on line 2230 Strict Standards: Non-static method siteLog::sitestat() should not be called statically in /home/koloknet/site/lib-2013082/functions.php on line 2231