AjánlóTábor

Égésmegelőzési program indult gyermekeknek

Égésmegelőzési programot indított gyerekeknek a fővárosi Bethesda Gyermekkórház, hogy  hívják fel a figyelmet az égési sérülések veszélyeire. Rideg Gyula, a program vezetője elmondta: Magyarországon évente 1500 gyermek ég... »

Jótékonysági színházi előadás és workshop Mosolyországban

Szalay Kriszta színművésznő a Mosolyország Alapítvány égisze alatt 2008 óta szervezi a  Kapcsolda  elnevezésű integrációs és szemléletváltó programot, melynek keretében fogyatékos és egészséges gyerekek töltenek el közösen... »

Mennyiért táborozhat idén a gyerek?

Június 13-án ér véget az idei tanév, hamarosan itt a vakáció, az előrelátó szülők már lefoglalták, vagy ezekben a hetekben foglalják le a nyári táborokat gyermekük számára. Az InfoRádió az idei lehetőségeknek járt utána –... »

Mi legyen a gyerekkel nyáron?

Véget ért a tanév. A diákok minden bizonnyal nagyon örültek a nyári vakációnak. Ám a kisebbek szüleinek főhet a fejük: hová tegyék a gyereket a nyáron? Valóban nem egyszerű feladat 55 munkanapra felügyeletet biztosítani.... »
93 hozzászólás

Stafétatábor pedagógusoknak

Június utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre Győrben a következő Staféta tábor. »
32 hozzászólás

I. kerületi napközis táborok

A KidSpirit Játszóház a Busy Bee Nemzetközi Óvoda együttműködésével napközis tábort szervez a nyári vakáció idejére. »
58 hozzászólás

Angol nyelvű játékműhely és élménytábor

A használható nyelvtudás ma már elengedhetetlen a munkaerőpiacon. A játéktevékenység a gyerekek elemi igénye, a tanulás ideális formája. »
29 hozzászólás

Kaland napközis tábor

Táborozás a világ körül! Megismerheted a legérdekesebb népek kultúráját, ételeit, játékait. Egész nyáron, akár egyes napokra is lehet csatlakozni, nincs semmilyen kötelezettség vagy minimum részvételi idő! 4-12 éveseknek, a... »
40 hozzászólás

A Waldorf pedagógia időszerűsége

Mennyire időszerű napjainkban a Rudolf Steiner filozófiájára alapozott Waldorf pedagógia? Hogyan tudnak megküzdeni ezen intézmény pedagógusai olyan gondokkal mint – többek között – a társadalmi szintű bizalmatlanság, a... »
155 hozzászólás

Nyári programbörze és tábortoborzó a Millenárison

Az Országos NYÁRI PROGRAMBÖRZE ÉS TÁBORTOBORZÓ című rendezvényünk keretén belül bemutatkozási lehetőséget biztosítunk mindazoknak,akik az iskolás korú gyermekek nyári szabadidős programjainak, táborainak szervezésével és... »
39 hozzászólás

Vadregényes természetismereti tábor a Bükkben

Barlangjárás és természetismeret a Bükki Nemzeti Park területén? Igen, hiszen ebben a táborban olyan sajátos fizikai és szellemi kalandban részesülhetnek a gyerekek, melyeket a család, az iskola feltételezhetően nemigen... »
36 hozzászólás

VAKÁCIÓ!

Véget ért a tanév, felszabadult diákok lépdelnek kifelé az iskolákból. Ám a kisebbek szüleinek főhet a fejük: hová tegyék a gyereket a nyáron? Valóban nem egyszerű feladat 54 munkanapra felügyeletet biztosítani... »
13 hozzászólás

Művészeti tábor Csepelen

A Nagy Imre ÁMK Alapfokú Művészeti Iskolája augusztus végén tartja szokásos művészeti táborát.  »
37 hozzászólás

Terembura napközis táborok

Székesfehérváron, egész nyáron, minden héten más témában indul napközis tábor a Terembura Kulturális és Múzeumkommunikációs Egyesület szervezésében.  »
30 hozzászólás

Emberpalánta kreatív gyermektábor

Játékos, közösségi együttlét Budafokon, a hagyományőrzés jegyében, június 18-22.  »
39 hozzászólás

Két egér a múzeumban

A Két egér kalandjai gyerekeknek szóló művészeti ismeretterjesztő könyvsorozat. A két egér nyomában most táborozni is lehet... »
27 hozzászólás

Mankaház táborok - 2012

A Mankaház családi napközi egész nyáron tematikus táborokkal várja a gyerekeket, mégpedig a kisebbeket: 1,5-6 évekeseket, Sasadon.  »
6 hozzászólás

Táborozók egészségi igazolása

Megoldás a nyári táborok előtt - az ombudsman javaslatára a miniszter módosította azt a jogszabályt, amely a gyermekek egészségi állapotának igazolásáról rendelkezik. Most már nem kell orvosi papír, csak a szülő felelős... »
8 hozzászólás

Családi tábor - szülő klub

A családsegítő és gyermekjóléti intézmények gyakran találkoznak problémás családokkal munkájuk során. Ezek egy részénél a gondok fő forrása az, hogy a szülőknek a problémáik megoldásához nincs használható mintájuk eredeti... »
7 hozzászólás

Portré egy ötgyermekes édesanyáról

Egyetemisták és más fiatalok két hetet áldoztak a nyarukból arra, hogy házakat újítsanak fel és gyerekekkel foglalkozzanak. Így ők maguk sem unatkoztak, a házak is szépültek és a kistelepülés lakói is sok élménnyel és... »
11 hozzászólás

1 2 3   ››

A Kölöknet kiadója a Netvestor Kft. © Minden jog fenntartva

.