Kölöknet klub

Kölöknet Klub

A Kölöknet Klub célja, hogy párbeszédet kezdeményezzen a szülők és tanárok, illetve  a hazai oktatási szakmai szereplői között. Hiszünk abban, hogy az információcsere által tudatosabb döntések, izgalmas kezdeményezések születhetnek. A Kölöknet Klub ennek kíván teret biztosítani, bővebben... mert az oktatás közös ügyünk, és számtalan problémájának megoldása rajtunk is múlik.

Kezdeményezésünk hosszú távú célja, hogy közös erővel elősegítsük a hazai oktatásban az olyan, a jövőben egyre fontosabb munkavállalói kompetenciák fejlesztését, mint a kreativitás, a problémamegoldás, a rugalmasság és az alkalmazkodó képesség. Mindemellett kiemelkedően fontos számunkra a toleránsabb, tevékenységre nyitott, a társadalmi rétegeket egymáshoz közelebb hozó iskolai közösségek létrehozása.

AKTUÁLIS ESEMÉNY:

Szülőklub visszatekintő: Mitől lesz a tanulás élmény?

2019.05.30.

Kele Fodor Ákos, a Tea Kiadó főszerkesztője beszélgetett Németh Szilvia oktatáskutatóval, a Kreatív Partnerség Magyarország program vezetőjével és Dr. Gyarmathy Éva pszichológussal, hogy mit is jelent a kreativitás a mai világban, mitől függ ez a képesség, hogyan fejleszthető, milyen formában van illetve nincs jelen a mai magyar hagyományos oktatási rendszerben, valamint hogy hogyan lehetne ezen változtatni az adott iskolai keretek között.  

A beszélgetés legérdekesebb pillanatait hamarosan közzétesszük honlapunkon videórészletek és cikk formájában.

 


 

 
Címkék: Kölöknet klub

KORÁBBI ESEMÉNYEK VIDEÓI:


Kölöknet Klub: A tanulás szabadsága – iskola változatok

   

Kölöknet Klub - Hogyan válasszunk iskolát? - 2017 március 30.

   

Értjük egymást? - Konferencia a szülők és pedagógusok közötti párbeszédről

   
         

Változások és kihívások a szakképzésben kutatási adatok tükrében. - Lannert Judit

 

Válságtünetek és kitörési lehetőségek – szakiskolai kihívások és jó gyakorlatok - Földes Petra

   
     

 

KORÁBBI ESEMÉNYEK ÖSSZEFOGLALÓI: