Játékajánló piciknek és kicsiknek

Baby kocka – építs, mesélj, tanulj!

Ha a kicsi már elsajátította a fogás képességét, akkor elérkezett a kockák ideje! A könnyen egymásba illeszthető Trefl Baby kockákkal akár egy méter magas tornyot is tud építeni! A kockák oldalára rajzolt képek segítségével elmesélheti, milyen állatok élnek a farmon, és megtanulhatja, melyik állat ad tejet, és melyik gyapjút? A legizgalmasabb, hogy a színes képek, rajzok segítségével saját történetet is kitalálhat! Játék közben tanul is a kicsi: megismerkedik a számokkal, formákkal. Fejlődik a kezek koordinációjának képessége, erősödnek az ujjak, a kézizmok is.

Babatablet képességfejlesztéshez

A legkisebbek szórakoztatására készült a Vtech Baby babatablet, mely magyarul beszél és dalol.  Kilenc különböző gombját megnyomva a baba más-más hangot, dallamot és információt hall, így könnyen megtanulja az állatok hangját, tanul a betűkről, és szórakoztatják a dalok, a vidám zene. A gombok színes fénnyel világítanak is, még érdekesebbé téve a játékot, a gombok felfedezését. A középső, színes beépített labda-gomb mozgatható, és aktivitásra késztet. Tanulni, miközben egy jót mókázunk is, a legjobb elfoglaltság!

Óriás dömper kézikocsival

A Wader dömper igazából két szuper játék egyben: önmagában is remek szállítóeszköz, hátmég, hogy lecsatolható utánfutó is jár hozzá, amely önmagában kézikocsiként használható! Ez a nagyméretű, erős kerekeken guruló, strapabíró műanyagból készült dömper gyorsan nagy kedvenc lesz: a szobában, és kint a szabadban is beválik, és nemcsak játékok vagy a játszótéri homok szállítására alkalmas! Masszív kialakításának köszönhetően a kicsi bele is ülhet, a játék 150 kg-ot is elbír, így már csak megfelelő sofőrre van szükség! A billenthető dömper és az utánfutó hátfala is lenyitható.

Interaktív, beszélő földgömb

Föld körüli utazásra hív a Vtech interaktív, beszélő, forgó, zenélő földgömb! Úgy irányíthatjuk a joystick segítségével a földgömböt, ahogyan egy pilóta irányítja a repülőgépét: játék közben a gyermek kontrollálja a repülőt és a megállókat, mindig ismert, híres helyeken szállhat le. A csodanagyítóval országot is kiválaszthat magának a pilóta, majd a földgömb az adott ország nyelvén köszönti őt. Idegenvezető is utazik a pilótával, aki magyarul beszél, és megosztja tudását az országokról, a benne élő emberekről, és különböző kérdéseket, feladatokat is ad a kis utazónak.

Write & Learn ovis tablet

Az írás alapjainak elsajátításához nélkülözhetetlen vonalak és formák rajzolásában segít a Vtech Write & Learn ovis tablet. Az interaktív érintőképernyővel felszerelt, magyarul beszélő tablet instrukciókkal segít a kicsinek a betűk és számok lerajzolásában, és ellenőrzi a végrehajtást. A beépített rajzoló modul a gyermekek szabadkézi rajzolását ösztönzi, fejleszti a képzelőerőt, és a kézügyességet. Konkrét formák, alakzatok gyakorlását is lehetővé teszi. A speciális háromszög alakú toll a helyes tollfogás elsajátításában segít.

Fókuszban a középiskolai felvételi
tanulópénz PISA kreatív oktatás

A Kölöknet kiadója a Netvestor Kft. © Minden jog fenntartva