Hírek

Jótékonysági kezdeményezés indult a Takarítás Világnapja alkalmából

Jótékonysági kezdeményezést indított a Takarítás Világnapja apropóján Magyarország legnagyobb online takarítószolgálata. A program keretében olyan intézményt választottak partnernek, ahol a tisztaság különösen fontos, így elsőként a Vakok Óvodájának Általános Iskolájának és Szakiskolájának fejlesztő helyiségeit takarították ki.

„Az épület 15.000 négyzetméterének minden szegletét használjuk, de másképp, mintha látó gyermekek tanulnának az épületben. Van olyan fejlesztő feladat, amikor kifejezetten az épületen belüli, zárt térben való tájékozódást tanulják a diákok. Ilyenkor emeleteken át tapogatják végig a falakat és mindent útjukba eső épületrészt, mire elérik a kitűzött célt. Minden segítségnek nagyon örülünk, ha ezzel higiénikusabbá, tisztábbá válik iskolánk épülete.” – mondta el Somorjai Ágnes, a Vakok Óvodájának Általános Iskolájának és Szakiskolájának intézményvezetője.

Jótékonysági kezdeményezés indult a Takarítás Világnapja alkalmából

„A vak gyermekek legfőképpen tapintás útján tájékozódnak, esetükben különösen fontos a higiénia, a körülöttük lévő környezet maximális tisztasága, legyen szó egy közösségi helyiségről, az ebédlőről vagy a folyosóról. Pontosan azért választottuk az intézménnyel való együttműködést, hogy egy érezhetően tisztább környezetet varázsoljunk a gyerekek számára” - fogalmazott Csillik Timur, a Rendi.hu ügyvezetője. „Jótékonysági akciónkat idén, a Takarítás Világnapja alkalmából indítottuk el, ennek keretében hosszú távú együttműködést tervezünk a vakok iskolájával. Jövőre pedig várjuk újabb intézmények jelentkezését a programba.” - tette hozzá a Rendi alapítója.

A Rendi.hu-ról:

A Rendi.hu Magyarország legnagyobb takarítási szolgáltatásra szakosodott online platformja. A Rendi segítségével a felhasználók néhány klikkeléssel takarítószolgáltatást vehetnek igénybe, amelyet megbízható, lelkiismeretes takarítók végeznek el.

Jótékonysági kezdeményezés indult a Takarítás Világnapja alkalmából

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: hírek

Kölöknet hozzászólás

aláírás