Szülő- és gyereknevelés

Mit hozzon a nyuszi? - Csoki helyett vagy mellé

A csokit minden gyerek szereti, ha azonban ennél izgalmasabb és hasznosabb dologgal lepnéd meg a gyerkőcöt, a következő játékajánlatok neked szólnak. Összegyűjtöttük a most pörgő játékok közül a legmenőbbeket, amelyek húsvét után is garantáltan a gyerekek kedvencei maradnak.

1. Infinity Nado  - a harci pörgettyű

Ez a fiúknak ajánlott játék már sok gyerek szívet meghódított: az Infinity Nado egy anime sorozat alapján készült, a mesét nálunk az RTL Klub vetíti szombat és vasárnap délelőttönként. Az Infinity Nado harci pörgettyűk erősek, gyorsak, ezért izgalmas küzdelmeket vívhatnak egymás ellen. A gyerekek azt szeretik bennük, hogy a pörgettyű-család tagjai több részre szedhetők, és az elemek kombinálhatók egymással, így egyedi, személyre szabott pörgettyűvel léphetnek a harctérre. Az egyes Nadok típusán, erején és persze a játékosokon múlik, hogy ki lesz a győztes, ráadásul a különböző fajtájú Nadók alkatrészei kombinálhatóak így a játék során szerepet kap a stratégia is. Az Infinity Nado harci pörgettyűk nem csak az Infinity Nado arénában fognak tudni egymással megmérkőzni, mert ha fejjel lefelé kell pörögni, az a trükkös arénában simán megy, sőt akár kötélen is meg lehet mérkőzni, vagy a mászó pályán is el lehet indítani a pörgettyűket.

A gyerekek országos Infinity Nado bajnokságon is összemérhetik tudásukat. Versenyek időpontját itt találod

2. Mighty Beanz – ezekkel babra megy a játék

Mighty Beanz babfigurái fiúknak és versenyszellemű lányoknak  ajánlottak: a 2019-es szériában a szédült arcok visszatérnek, és kattantabbak, mint valaha! Az elképesztő arcokkal festett bab-bagázsban minden gyerek megtalálhatja a saját kedvencét.  A szédült babok eszement tempóban képesek gurulni,

3. Flower Surprise: illatos meglepi virágbabák

A meglepetést minden gyerek szereti, ezért a virágbabák abszolút kedvencek lesznek. A Flower Surprise meglepi virágbabák gyönyörű, illatos virágoknak látszanak: ha lehajtjuk a színes virágszirmokat, alatta felfedezhetjük a díszes öltözékű hercegnőket. A 12 féle Flower Surprise meglepi virágbaba nemcsak mesésen illatozik, de mindegyikük külön egyéniség, pont úgy, mint süti-, és fagyibaba társaik. 

4. Doorables: lányoknak 6 és 12 éves kor között

Kislányoknak nagyszerű meglepetés minden Doorables játékszett. Disney mesék világába kalauzol el ez a cuki szett: a csillogó, glitteres szemű figurák olyan Disney-mesék díszletei között bújnak meg, mint Aranyhaj tornya, a Jégvarázs palota, vagy az Alice csodaországban mese különleges helyszínei. Az aprócska házikók összeépíthetők, így egymás mellett éldegélhetnek Mickey és barátai, Lilo és Stitch, Vaiana, a Szépség és a szörnyeteg, a Zootropolis vagy a Szörny Rt. szereplői, Pán Péter, Micimackó, vagy Pinokkió is.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó