Ajánló

Szélforgó, a gyerekprogram-ajánló

Hétvégi programajánló

2017. június 21.- június 27.

Idén szerencsére június második felében is tombol az élet a fővárosban és a környékén, és bár az év első kánikulája is megérkezett, ne meneküljetek most még a városból, mert nagyszerűbbnél nagyszerűbb programokból maradhattok ki.

 

Hangszert a kézbe!

Ingyenesen látogatható interaktív hangszerkiállítást rendeznek június 21. és 24. között a Várkert Bazár Déli palotájában a Cseh Tamás Feszt keretében. Délutánonként 14 órától 21 óráig több mint száz hangszert lehet kipróbálni hozzáértő szakértők segítségével. A nap folyamán a látogatók örömzenélhetnek is, rögtönzött ritmusokkal vagy éppen kreatív dalszövegekkel ismerkedhetnek a zenélés örömével. A részvételhez nem kell profi hangszeresnek lenni, hiszen a program éppen azokhoz az érdeklődőkhöz szól, akik örömmel próbálnák ki, akár elmélyült zenei tudás nélkül is a különböző hangszereket.

Hangszert a kézbe!

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/?s=eyJzaCI6ImhhbmdzemVydCBhIGtcdTAwZTl6YmUifQ%3D%3D

Gyerek Skanzen

A Skanzen június 25-én a legifjabb korosztályt várja változatos programokkal. Ezen a napon még a megszokottnál is több helyszínre látogathatnak el a gyerekek: lesz festőudvar, lehet készíteni koszorút, legyezőt, de még kaleidoszkópot is. A szórakoztatásról Bartha Tóni Bábszínháza és a Kaláka együttes gondoskodik. A Felföldi mezővárosban vásári hangulat fogadja a látogatókat, akik ezen a hétvégén is bepillanthatnak „az egykori lakók” életébe. A gyerekek ügyességüket logikai játékokkal próbára tehetik és részt vehetnek a Mákszem és Gubó túrán is.

Gyerek Skanzen

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/gyerek-skanzen/113572/

I. Országos Mentőnap

Az I. Országos Mentőnap szervezői az ország különböző részeiről érkező mentőst családi programmal, az érdeklődő kicsiket és nagyokat látványos mentési bemutatókkal, koncertekkel, valamint járműkiállítással örvendeztessék meg. A fenti programokon kívül az életmentés szinte valamennyi fontos szereplőjének (gyermekmentők, vízimentők, mentőkutyások és még számos más partnerszervezet) bemutatói is színesíteni fogják a 9-től 5-ig tartó rendezvényt.

I. Országos Mentőnap

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/i-orszagos-mentonap/112940/

Családi és nyílt nap a Petőfi Laktanyában

Június 24. immár 10. alkalommal kerül megrendezésre a Budaörsi úti Petőfi Laktanya nyílt napja, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Az esemény 10-től 16- óráig zajlik, a laktanyába helyszíni regisztráció után mehettek be, így a személyi okmányaitokat mindenképpen vigyétek magatokkal! A katonazenekari bemutató mellett tűzoltósági, haditechnikai, küzdősport és társastánc bemutató is szerepel a programban. Természetesen bejárhatjátok majd a laktanyát is, de lehetőség nyílik airsoft lövészetre is, a kisebbeket ugrálóvár, állatsimogató és kézműves foglalkozások is várják.

Családi és nyílt nap a Petőfi Laktanyában

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/10-csaladi-es-nyilt-nap-a-petofi-laktanyaban/113216/

Szent László Napok

A kőbányai Szent László Napok családi programjai szombaton és vasárnap kerülnek megrendezésre. A gazdag kínálatból nehéz bármit is kiemelni, de egész biztos nagy népszerűségnek örvend majd az Interaktív Zenevonat, amely útja során gyerekkoncerttel szórakoztatja az utasokat, a lovas sétakocsikázás, a lovagi játékok vagy az íjász bemutató. A programok közt szerepel Szalóki Ági és a Zabszalma zenekar gyerekkoncertje is.

Szent László Napok

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/?s=eyJzaCI6InN6ZW50IGxcdTAwZTFzemxcdTAwZjMgbmFwb2sifQ%3D%3D

 

 

Szélforgó, a gyerekprogram-ajánló
 
Szélforgó gyermekprogramajánló

2017 június 22.

 
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás