Ajánló

Rendkívüli kedvezmények a Kölöknet Könyvfesztivál és vásáron

A Tea Kiadó mesekönyvei, legújabb sikerkötetei rendkívül kedvezménnyel vásárolhatók meg a Kölöknet Könyvfesztivál és vásáron, csupán egyetlen napig! A kedvezményes árú könyvek mellett érdekes programokkal, szakmai előadásokkal is készülnek a szervezők.

A tehetségfejlesztés, a nevelési tanácsadás, vagy a gyermeklélek gyógyítása mind olyan témák, amelyekre színvonalas megoldást kínálnak a Tea Kiadó népszerű kiadványai. Az elismert hazai szakemberek, pedagógusok, pszichológusok tollából született kötetek 20-60% kedvezménnyel lesznek elérhetők a Kölöknet Könyvfesztivál és Könyvvásáron, augusztus 25-én, a Tea Kiadó óbudai központjában.

A vásár mellett könyvpremierrel is készülnek a szervezők, emellett szakmai előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket is meghallgathatnak az érdeklődők. Érdemes akár gyerkőccel érkezni, így, amíg anya és apa a könyvek között válogat, addig a gyerkőc a Kölöknet játékos gyermekfoglalkozásain vehet részt.

A fesztiválon való részvétel ingyenes!

Regisztrálj most itt, és foglald le a helyed! 

Könyveink: 

Gyarmathy Éva: Tehetségfejlesztés

– Lehetőségek kezdőknek és haladóknak

Gyarmathy Éva közvetlen hangvételű, szellemes stílusban megírt ismeretterjesztő könyvében a tehetség jelenségeinek széles spektrumát mutatja be. Közérthetően tálalja a tehetség fogalmának és természetének friss, agybiológiai, társadalomtudományi és pszichológiai kutatási eredményeit, melyből azt a tanulságot vonja le, hogy a tehetségekhez való viszonyulásunk – a hétköznapokban és a tehetségfejlesztéssel foglalkozó pedagógiában is – igen nagy részben téves, és mind a tehetség azonosítását, mind útjának egyengetését más alapokra kell helyeznünk.

Peer Krisztina: Mi bántja a gyerek lelkét? 

– 150 kérdés gyermekkori pszichés megbetegedésekről

Ez a könyv igyekszik segíteni abban, hogy egy esetleges problémát minél előbb felismerjünk, és ezáltal az érintett gyermek és család minél előbb megkaphassa a szükséges segítséget vagy épp ellenkezőleg – megnyugtassa az aggódó anyukát: ez a gyerek tökéletesen rendben van.

„Ez a könyv olyan gyerekkori betegségekről szól, amelyek magatartási, viselkedési, érzelmi vagy gondolkodásbeli eltérésekkel járnak. Olyan gyerekekről szól, akiket előszeretettel hívunk „rossz gyerekeknek” – tesszük ezt anélkül, hogy pontosan ismernénk, mi rejlik a viselkedésük hátterében.”

Szilágyi Diána: Babázz lazán! 

– 180 kérdés és válasz zöldfülű szülőknek

A Babázz lazán! a gyermekvárás és a gyermeknevelés mindennapi kérdéseire adja meg a válaszokat, hol szakszerű háttér-információkkal, hol személyes történetekkel.

Ki fogod ezt bírni? Mennyit fogsz hízni, tényleg annyira fog fájni a szülés, mint mondják? Nem fogod azonnal elejteni a gyereket, nem fog kiesni a kiságyból, belepottyanni a kádba, éhen halni, megfázni, belenyalni a konnektorba…? És legfőképp: vajon jó anya leszel? Nos ha ezek közül akár csak egy kérdés eszedbe jutott, akkor nyugodj meg. Ez csak azt jelenti, hogy teljesen normális vagy. Senki nem lehet tökéletes anya, te sem leszel az. De a legjobb hír az egészben az, hogy nem is kell annak lenned.

Gyarmati Katalin Anna: Kamaszmentő

– Hogyan ne menjünk egymás agyára?

Ez a könyv abban tud támaszt nyújtani a sokszor elkeseredett, olykor a feladás küszöbén álló szülőnek, pedagógusnak, sőt magának a kamasznak is, hogy az életből vett példákkal s a szerző tapasztalatainak legjavát összegezve bemutastja egymásnak szülőt és gyermekét. Ugyanis az önálló szárnypróbálgatások során megesik, hogy mindkét fél megfeledkezik arról, hogy a másik is ember, pontosabban: másik ember, akivel nem feltétlenül egyeznek a meglátásaik, de ami egyáltalán nem baj, ám a közös lét szempontjából elengedhetetlen.

A feladatokkal, jó tanácsokkal, fel-felbukkanó kérdésekkel gazdagított kiadvány lépésről lépésre megmutatja a helyzetekből kivezető utat.

Kismackó-sorozat (Benji Davis)

Kismackó az állatfarmtól, a játszótéren át a tenger mélyéig ellátogat, sőt még egy dinóparkban is nyomozni kezd, és a könyv mozgatható csúszkái és kerekei mögött titkokra bukkan… A mozgatható képekből álló verses lapozókönyvek remekül illenek az 1-3 éves bocsok mancsaiba! 

Silas Larate: Rúgd be, Pepe!

Pepe igazi focibolond. Amikor csak teheti, a labdát rúgja négylábú barátja, Tipli kutya társaságában. Nagyon büszke a bátyjára, aki tagja a nagy csapatnak, de talán még most is sóvárogva nézné a meccseit a pálya széléről, ha Mika egy nap el nem viszi magával edzésre. Az események innentől fogva úgy peregnek, mint egy izgalmas film kockái: feltűnik a híres edző, lesz egy fontos meccs, sőt megesik egy csodagól is. Aztán valaki dühbe gurul, más pedig nyaktörő mutatványra készül és lesz nagy ijedtség. A történetből megtudhatjuk, hogyan került a kiskutyával labdázó fiú a nagyok közé és mi történik az után, hogy a stadion közönsége egy emberként kiáltja: Rúgd be, Pepe!

Bartók Imre: A testrablók éjszakája

A kisiskolás Krisz egy nap azzal szembesül, hogy az igazgató által adott piruláktól mindenki elálmosodik, hazamegy, majd eltűnik...  aztán szemtanúja lesz annak, ahogy egyik tanítója különös átváltozáson megy keresztül… Hogyan menti meg Krisz az emberiséget az űrlényektől? És hogyan menti meg az űrlényeket?

Bartók Imre gyermekmeséje az inváziós sci-fi műfajába kalauzolja el az ifjú olvasókat. Egy csillagközi ökológia gondolatai találkoznak a gyermeki érzelmekkel. XXI. századi mese az önzetlenségről és a leleményességről.

Mátyás Lara–Dusik Móni: Bringamesék 

– Dani és a kék bicikli

Nyár, meleg, napsütés. Ez minden kisfiú álma. Dani azonban mégsem örül. Családjával vidéken nyaral, de nem érzi jól magát az otthon felejtett focilabdája és a barátai nélkül. Egy délután azonban titokzatos helyen jár apukájával: a nagyi padlásán. Amint rátalálnak a régi, kék biciklire, egyszeriben minden megváltozik. Dani megtanul bringázni és – immár két keréken – nekivág a környéknek.

A mesekönyv egy izgalmas kaland kezdete. Vajon kik lesznek Dani társai ezen az úton?

 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó