Karantén tippek

Karantén tippek

Hogyan éljük túl a non stop összezártságot a családunkkal? Mivel színesítsük a napjainkat?  Hogyan töltsük hasznosan az otthon töltött időnket? Mivel könnyítsük meg a gyerekek otthon tanulását?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések megoldására szeretnénk napi tippeket adni szülőknek és gyerekeknek egyaránt.

Témáink:

  • gyerektanulás
  • szabadidő gyerekkel
  • felnőtteknek kikapcsolódás

Gyerektanulás - 2020. április 20. - Online gyermekszínházak

"Dzsungelmese, avagy a kisoroszlán keresi a sörényét. A Tarka-Barka - online gyermekszínház „Házhoz jönnek a bábok!” sorozatának első előadásában, a Bóbita Bábszínház egy őserdei kirándulásra hívja nézőit.
 

gyermekszinhazholleanyofridrikgertrud

Az óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló bábjáték egész héten, azaz április 25-ig elérhető a megadott linken. A bábjáték megtekintése kiváló szókincsbővítő tevékenység a kisebb korosztály számára. A „Kisoroszlán igazán jól érzi magát a szavannán, és ha azok a szemtelen szurikáták ki nem csúfolnák, hogy ügyetlen és lassú, ha a papája nem biztatná, hogy mire kinő a sörénye, ő is gyors és ügyes lesz, tán eszébe sem jutna útra kelni. Azt mesélik ugyanis a dzsungelben, hogy a sörénye csak annak nő ki, aki eleget tesz a bátorságpróbának, azaz megtalálja az őserdő közepén az Erdei Vénséget, aki a Sötét Italt főzi. A nagyotmondó Pávián éppen oda készül, és kisoroszlán úgy határoz, hogy vele tart…”
A gyermekszínház ígérete szerint, az előadásokhoz fejtörők is fognak kapcsolódni, érdemes őket követni!"

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XA szív vége - Teakiadó