Szülő- és gyereknevelés

Ilyen egyszerű sem volt még a bőröndbe pakolás!

Így ruházd fel a családot a nyaralásra

Nyakunkon a nyár, és talán idén már újra mehetünk vakációzni. Ilyenkor mindig fejtörést okoz, hogyan pakoljunk praktikusan az egész családnak. Különösen igaz ez, ha kicsi gyerekekkel indulunk útnak, hiszen mindamellett, hogy a kényelmes darabokban ők is szabadabban érzik magukat, a szülőknek is sokkal könnyebb tartani velük a lépést. Íme néhány tipp, hogy minden időjárásnak és alkalomnak megfelelő kombinációkkal indulhassunk útnak, ehhez bátran nézzünk szét az Inextenso by Auchan nyári praktikus, ám mutatós kollekciójában! (X)

Mi kerüljön a bőröndbe?

  1. Mindig nézzük meg előre az időjárásjelentést! A legfontosabb, hogy minden időjárásra felkészüljünk, ezért olyan darabokat érdemes a bőröndbe tenni, amelyek ebből a szempontból is jól variálhatók. Például egy hosszú vászonnadrág mind a kicsik, mind a nagyok számára a napsütéses és esős időben is praktikus. Így a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki jól érzi majd magát, ráadásul nincs is cukibb, mint amikor összeöltözik az egész család.
  2. Természetesen mindenki szeretne jól mutatni a nyaralási fotókon, de ne felejtsük el, hogy egy-egy városnézés vagy kirándulás alkalmával nem kevés kilométert teszünk meg a nap végére, így elengedhetetlen a kényelmes lábbeli. Vigyünk magunkkal egy vászon- vagy sportcipőt, amelyek nem csak divatosak, de egész napos viseletre is alkalmasak. Ezek a lábbelik egyébként szuperül néznek ki rövidnadrággal, vászonnadrággal, de akár még szoknyával is.
  3. Válasszuk a jól kombinálható darabokat! Gyerekeknél, főleg a piciknél gyakrabban koszolódik össze a ruha, erre lehet jó megoldás, ha olyan alapdarabokat viszünk magunkkal, amelyek mind nadrággal, mind szoknyával jól mutatnak. A gyermek- és babaruhák között nagyon jó áron találunk kényelmes és egyben csinos darabokat, széles a kínálat a mintás, kiváló anyagú felsőkből, bodykból is.
  4. Ugyanakkor, ha vízpartra megyünk, ne hagyjuk otthon a fürdőruhát, babanapozót és a kalapokat sem! Az Auchanban az egész család számára színes és jó minőségű fürdőruhák között válogathatunk, mindezt persze kedvező áron.
  5. A neszesszer fontos, hiszen azt is lehet okosan pakolni. Tusfürdőből például vihetünk olyat, ami az egész családnak jó, így nem kell külön felnőtt és gyerek terméket vinnünk. Ezenkívül ma már kaphatók olyan kis tárolók is, amibe akár át is tölthetjük a szükséges mennyiséget, így nem kell a nagy tubust cipelnünk. Ugyanez igaz a fogkrémre, samponra és egyéb drogériai termékekre is.
  6. Amit viszont soha ne felejtsünk ki, az a gyógyszeres pakk. Könnyen előfordulhatnak kisebb balesetek, láz vagy fejfájás, jobb ezekre felkészülni.

+1. Nemcsak a pakolást intézhetjük tudatosan, de a környezetre is odafigyelhetünk mindeközben! A babaruhák nagy része az Green by Inextenso környezetbarát kollekciójához tartozik, hiszen ezek természetes anyagokból, pamutból, biopamutból készülnek.

 

Tudj meg többet az Inextenso by Auchan márkáról: https://www.auchan.hu/inextenso.

 

Advertisement
Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás