Szülő- és gyereknevelés

Női sneaker cipő – nélkülözhetetlen lábbeli minden anyuka szekrényében

A női sneaker cipők fontos szerepet játszanak a városi stilizációkban. Néha kiegészítik a stílust, és tökéletesen harmonizálják. Főleg, ha egy kompatibilis árnyalatra fogadunk. Egyes modellek viszont finom kontrasztot hoznak létre, és hatékonyan frissítik az egész megjelenést. Ennek köszönhetően még klasszikus alappal kombinálva is eredeti stílust alkothatunk.

Minden attól függ, milyen stílust és színt választunk. A MODIVO női sneaker portfóliója már régóta túlmutat a városi divat kánonján, modelljei számos szettben kombinálhatók, beleértve azokat is, amelyek lenyűgöznek az eleganciájukkal.

Női fehér tornacipő – klasszikus a ruhatáradban

Melyik modell került bele leginkább a divat kánonjába? Nos, ezek egyértelműen a fehér női sneaker cipők! Ezek azok a lábbelik, amelyek legalább egyszer szerepeltek már mindenki repertoárjában. Ha esetleg a tiedben még nem, akkor itt az ideje változtatni! Miért? Nos, a fehér sneaker cipők szinte mindenhez passzolnak, és ez egyáltalán nem túlzás.

A divatguruk bebizonyították, hogy ez egy olyan modell, amely tökéletesen illik mind a farmer rövidnadrágokhoz, mind az elegáns ruhákhoz, még az estélyi tüllel készült koktélruhákhoz is. Ha szereted ötvözni a városi stílust az eleganciával, nincs jobb választás a fehér sneaker cipőnél, rövid és hosszú szárral egyaránt.

Fenomenálisan fogsz kinézni például egy póló, egy szatén, aranyszínű rakott midiszoknya és egy fehér sneaker cipő kombinációjában. Viseld ingruhákkal vagy széles nadrágokkal – remek hétköznapi stílust jelentenek a mindennapokra a gyerkőcökkel. A formális megjelenésbe is beillesztheted őket egy nadrággal és kabáttal. Mindenképpen fedezd fel, hogy milyen ajánlatot készített számodra a MODIVO webáruház, és találd meg a tökéletes modellt, amely azonnal ellopja a szíved!

Női sneaker – a városi stílus időtlen slágere

A női sneakerek, mint bármely más mindennapi cipő, sokféle stílusban kaphatók. Az alacsony felsőrésszel rendelkező modellek optikailag meghosszabbítják és karcsúsítják a lábakat. A kecsességgel és bájjal teli nőies stílusok kedvelői szeretik őket. Az ilyen cipők különböző hosszúságú ruhákhoz passzolnak – mind a kiszélesedő midi, mind a légies maxi alkotásokhoz.

Ha a ruhádat látványos minta díszíti, például színes virágok formájában, válassz ennek megfelelő árnyalatú cipőt. Ennek köszönhetően a lábbeli harmonizál a stílusalappal, és gyönyörűen kiemeli a virágmintát. A női sneaker cipők egyik slágere a slip tornacipő, azaz a felcsúsztatható modell, ami valóban nélkülözhetetlen a mamik gardróbjában. Nincs kötés – csak csúsztasd a lábadra, és máris egy kényelmes és komfortos lábbelit élvezhetsz.

Sok változatban jól működnek, akár a visszafogott eleganciával teli stilizációkban is. Viselheted öltönynadrággal és sima kabáttal. Kissé megzavarja a klasszikus kombinációt, és minden bizonnyal sok tekintetet vonz majd. A tornacipők lazaságot és szabadságot adnak minden stílusnak. Tökéletesek mindennapi és alkalmi stilizációkhoz.

Az elegáns ruhákat megtörő elemként is jól működnek. Kétségtelen, hogy minden nő ruhatárában szerepelnie kell legalább néhány ilyen cipőnek. A legjobb, ha különböző modellekből álló kollekció van a készletben. Érdemes időtálló színű cipőket venni, amelyek sok stílushoz passzolnak, és mindegyikben egyformán jól mutatnak. Néha azonban érdemes valami őrült dologra fogadni – az energizáló, élénk színek és a divatvilágban leginkább uralkodó, aktuális printek is kötelezőek.

Dobj a kosárba néhányat a platformos modellekből is, amelyek tökéletesen meghosszabbítják a lábakat, szuperstabilak, és ami a legfontosabb, messziről jól láthatóak. Jól működnek ruhák duójában, úgyhogy használd ki a farmerruhák ajánlatát is a MODIVO portálján!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás