Szülő- és gyereknevelés

O’Gorman, Cookie: Piszkos tánc - LOL-könyvek

Móra Könyvkiadó, 2020

Azt hiszem, amióta elolvastam, ez lett az egyik kedvenc könyvem. A történet eseménydús és izgalmas: egyszerűen zseniális. Ez már egy nagylányos regény, olyan, amibe ha egyszer belekezdesz, nem tudod letenni.

O’Gorman, Cookie: Piszkos tánc - LOL-könyvek

A történet főszereplője Sadie, aki végzős, de életében semmi izgalmas nem történt. Ősellensége, a népszerű és menő Colton is folyton piszkálja emiatt, ezért Sadie elgondolkodik, hogy lehet-e benne valami igazság. Soha nem jár bulizni, nem ismer jó beszólásokat, nincs kilyukasztva egy testrésze sem, unalmas ruhákban jár iskolába.

Sadie elhatározza tehát, hogy változtat ezen. Egy listára írja le mindazokat, amiket teljesítenie kellene ahhoz, hogy ne legyen jó kislány többé. Végül úgy dönt, hogy ezeket mind meg is teszi, de ehhez egy segítőt is kéne találnia. Egy fogadás miatt végül is Colton lesz a ez a bizonyos pártfogó, aki – ha nem is mindig kedvesen -, de végig kitart a lány mellett a próbák során.

Sadie-nak egy idő után be kell ismernie, hogy érez valamit a fiú iránt, de ezt az érzést el kell rejtenie. Mert ugyebár gyerekkoruktól kezdve gyűlölték egymást. Vagy mégsem?

 

 

Katona Nóra, 12 éves

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás