Szülő- és gyereknevelés

Salátázz és játssz velünk!

Van úgy, hogy nem tudod, mivel dobhatnád fel a megszokott ételeket? Sokszor unalmas, amit eszel? Nehézségekbe ütközöl, hogy milyen ételeket adj a gyerekeknek és a családnak? 

Nem könnyű a mindennapi kiegyensúlyozott táplálkozást megvalósítani, de egy kis odafigyeléssel, a zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztásával már sokat tehetünk azért, hogy egészségesebben éljünk!

Az Eisberg konyhakész friss salátavariációival és egy kis kreativitással finom, tápláló ételek kerülhetnek a családi asztalra. Szülői példamutatással és ötletességgel pedig a gyerekekkel is könnyen megszerettethetők az ízletes és vitamindús salátafélék. A saláták kiegészíthetők szezonális zöldségekkel, gyümölcsökkel, halakkal, sovány húsokkal, tojással, sajtokkal, teljes kiőrlésű pékáruval, magvakkal, ízesíthetők különféle öntetekkel. Az ilyen tartalmas és laktató saláták önálló, értékes fogásként is megállják a helyüket, akár főétkezésekre is.

A friss és ropogós salátákkal most nem csupán az egészségünkért tehetünk, hanem játszva nyerhetünk is! Bármely magyarországi SPAR üzletben vásárolt 2 darab Eisberg termékkel napi nyereményként Jatekbolt.hu vásárlási utalványok, heti nyereményként pedig kerékpárok kerülnek kisorsolásra. Az akció végén fődíjként egy frissítő wellness hétvégét tölthet majd el a Hotel Cascade Resort-ban a szerencsés nyertes és családja. 

T/Egyél az egészségedért az Eisberg salátáival! Salátázz és játssz velünk!

Salátázz és nyerj! Eisberg játéka

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás