Szülő- és gyereknevelés

Sekély vizű homokos partszakasz, vízi dodzsem, óriásbanán, óriáscsúszda – Indul a strandszezon a Lupán!

12 év alatti gyerekeknek ingyenes a belépés az egész szezonban. Idén is él az ifjúsági kedvezmény.

Június 1-től indul a strandszezon a Dunakanyar kapujában, a Lupán, ahol a természetes víz szerelmeseit várja a kikapcsoló, napfürdős-csobbanós feltöltődés, a családos strandolás, az aktív pihenés vagy a koktélozós lazulás. A jegyárak idén itt nem emelkednek és maradnak a tavalyi kedvezmények is, újdonságként pedig megjelennek a pénztárcabarát strand food-ok.

Biztatóan melegszik az idő, az előrejelzések szerint június első napjára már 30 fokot is mutathat a hőmérő, minden adott tehát, hogy a Lupa felé vegyük az irányt. Ráadásul, a nyitónapon az első ötven vendég számára ingyenes lesz a belépés, és továbbra sem kell fizetni - egész szezonban - a 12 év alatti látogatóknak.

Sunset jegy 30% kedvezménnyel vásárolható

A tavalyi jegyárak sem emelkedtek és ugyanúgy él az ifjúsági kedvezmény, mint a szépkorúak számára olcsóbb belépés, és a 16 óra utáni „sunset” jegy is 30% kedvezménnyel vásárolható. És jó hír, hogy a változatos büfékínálatban idén feltűnnek majd a pénztárcabarát strandételek is.

Vidámpart a gyermekes szülők központja

A Lupa páratlan élménykínálata pedig idén is csalogató. A Vidámpart a gyermekes szülők központja, ahol egy sekély vizű partszakasz és - többek között vízidodzsem, trambulin és ugrálóvár teszi teljessé a strandélményt. Tavaly nagy sikerrel debütáltak a Lupán, idén új helyszínen, de változatlan lendülettel száguldanak és repkednek majd a Lupa vizén a Quadro Watersport különböző járgányai: a vízsugárral felemelkedő Flyboard, vagy a hasonló módon röppenő hátizsák, a Jetpack. Választhatjuk továbbá a vízen suhanó különböző eszközöket, mint az Óriásbanán, a Slider, a Crazy Ufo vagy az óriás Fánk. Persze, akinek mindez túl gyors, az egy meditatív SUP-olásra is benevezhet, de a merészebbek egy adrenalinszint-növelő csusszanást is bevállalhatnak az óriáscsúszdán. A homokos strandpályákon pedig ott a strandfoci, strandröplabda, strandkézi, amit csak akarunk. Mindemellett a Lupa-tó Öböl részén egy kedvezményesebb árú strandrész nyújt feltöltődést azoknak, akik a zöld füves tóparti hangulatot részesítik előnyben.

Lupa strand megközelítés

Továbbra is ingázik a nyitvatartási napokon a belváros és a Lupa között a Lupa busz, az autósok 1500 forintos fix árért parkolhatnak az ottlétük alatt, a HÉV-vel érkezőket pedig elektromos kocsik viszik a Budakalász megállótól a strand bejáratáig.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás