Szülő- és gyereknevelés

Új tűzoltós játszóteret adták át Budapesten! Mutatjuk a fotókat a szuper játszótérről!

Vadonatúj tűzoltós játszóteret avattak Budapesten! Csúszdás tűzoltóság, tűzoltó járművek, tűzoltós „felszerelések” várják a bölcsis, ovis gyerekeket.

Elkészült Budapest II. kerületének első, saját fenntartású tematikus, tűzoltó játszótere a Vérhalom téren. Ma délelőtt Láng Zsolt polgármester a II. kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt adta át az eszközöket, amelyek a lánglovagok kalanddal teli világába varázsolják a gyerekeket. A Szemlőhegy ovisok és az Áldás iskola kisdiákjai azonnal ki is próbálták a játékokat

    Láng Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester arról tájékoztatta szerdán az MTI-t, hogy 14 új játszószert létesítettek, ezek között van egy tűzoltóállomás tűzoltócsővel, tűzoltócsappal és csúszdával és több tűzoltóautó is. A gumiburkolatú "közúthálózat" egy elképzelt város különböző helyszíneit köti össze, a rönkfa szegéllyel keretezett ágyásokba pedig tüzet imitáló dísznövényeket ültettek.

    A játszóteret kerítés, valamint futópálya veszi körbe - mondta a polgármester, aki arról is beszámolt, hogy tavasztól térfigyelő kamerával őrizik a területet.
    Felidézte azt is, hogy a parkban már közel 100 éve, 1919-ben játszótér is állt, így ez a főváros egyik legrégebbi ilyen helyszíne.
    A kerületi önkormányzat 60 millió forintot fordított a fejlesztésre.

Új tűzoltós játszóteret adták át Budapesten! Mutatjuk a fotókat a szuper játszótérről!  Új tűzoltós játszóteret adták át Budapesten! Mutatjuk a fotókat a szuper játszótérről!

Új tűzoltós játszóteret adták át Budapesten! Mutatjuk a fotókat a szuper játszótérről! Új tűzoltós játszóteret adták át Budapesten! Mutatjuk a fotókat a szuper játszótérről!

Új tűzoltós játszóteret adták át Budapesten! Mutatjuk a fotókat a szuper játszótérről! Új tűzoltós játszóteret adták át Budapesten! Mutatjuk a fotókat a szuper játszótérről!

 

 

 

Forrás:MTI 2017. november 22.
 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás