Ajánló

Csapatjáték – családi és baráti szinteken

Együtt játszani, szerintem a világ egyik legjobb dolga. Ha ezt az ember ráadásul családban vagy baráti társaságban teszi, az még jobban emelheti a játék fényét. Ma számtalan olyan játékforma van, ami erre lehetőséget biztosít, legyen az többek között játszóház vagy szabadulószoba.

Csapatjáték – családi és baráti szinteken

Jómagam is többször tapasztaltam a közös játék élményét, ahol mint Édesanya, kikapcsolódva, felemelő és élvezetes játékot játszhattam a családdal, arról nem is beszélve, hogy számtalan játék még közelebb hozott a szeretteimhez. Azóta persze a világ „elszállt”.

Az utóbbi idők gyors technikai fejlődésének és persze a kor igényeinek megfelelően, olyan játékok kerültek a piacra, amely több órás elfoglaltságot is biztosít a család / baráti társaság részére, így a mai családoknak a játék lehetősége tovább bővült.

Ha nézünk – egy persze 10 éves kortól is játszható-  szabadulószoba játékot, ott érdekes módon többek között tükröt kap a család a saját segítőkészségéről, összetartásáról és nem utolsósorban csapatszellemről. Olyan érdekes és szinte elgondolkodtató helyzetek jönnek elő, ami sok esetben még segíti is a családokat a fejlődésben, a hétköznapokban.

A közös játék élménye sok mindent megoldhat, feldolgozhat, így bátran állítom, hogy akár terápia jelleggel is érdemes belevágni egy-egy kihívást igénylő játékba.

Amit figyelmetekbe szeretnénk ajánlani, az egy izgalmas szabadulószoba, ahol két érdekes pálya is elkápráztat minden résztvevőt. Ezt, a törökbálinti Auchan Korzón találjátok IzgiRoom néven. Ez azért kiemelkedő, mert 10 éves kortól, minden félelem és durva izgalom nélkül játszható. Számtalan család és baráti társaság próbálta már, akik teljes megelégedettséggel jöttek vissza. A jó hír az, hogy h-p-ig 10:30-15:00 óráig -2000 Ft kedvezmény is igénye vehető. Jelentkezzetek játékra, tapasztaljátok meg a szabadulás élményét.

Bővebb infó: https://izgiroom.hu/

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás