Ajánló

Karácsonyi könyvajánló: SZILAJ

Suzanne Selfors: SZILAJ – KALANDRA FEL!

Móra Könyvkiadó, 2019

Lucky Prescott, aki Barow Asszony Felsőbb Hölgyképző Intézetének tanulója, a jómódúak gondtalan nagyvárosi életét éli, mégis idegenül mozog az iskola merev, szabályokkal teli falai között. Zabolátlan természete miatt kilóg a lányok közül, akik ugyan elfogadják, de gyakran kinevetik különcsége miatt. Egyelten igaz barátja a kerekes székes Emma, aki valóban megérti őt. 

Egy váratlan fordulat következtében édesapjával a vadnyugatra kell költöznie, hogy megmentse a családi tulajdonban lévő vasúttársaságot. Lucky izgatottan, mégis kételyekkel telve várja élete kalandját. Amikor a hosszú vonatút során megpillant az ablakból egy musztáng csődört, rá kell döbbennie, minden tiltás és féltés ellenére benne is ugyanaz a lovak iránti szenvedély lobog, mint annak idején édesanyjában.

Új világ, új környezet, új emberek fogadják a Prescott családot a vad vidéken, ahol mindannyiuknak meg kell küzdeniük azért, hogy elfogadják és megbecsüljék őket...


 

Suzanne Selfors

Suzanne Selfors bestseller írónő német gyökerekkel rendelkezik, de gyermekkora óta az Egyesült Államokban, Bainbridge Island-en (Washington) él. A Bennington College elvégzése után film szakon szerezte BA, majd kommunikáció szakon MA diplomáját. Férjezett, két felnőtt gyermek édesanyja. Munkái gyermekregények, ifjúsági novellák.

https://www.suzanneselfors.com/

 

 

 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás