Ajánló

Zenés Állatkerti Esték

2017. augusztus 23. szerda 20:30 (esőnap nincs!)
Helyszín: Főkapu tér
„Sztártesók"
Tóth Gabi, Tóth Vera, Vastag Tomi, Vastag Csaba, Király Linda, Király Viktor

„Sztártesók"

Kezdődik:
2017 augusztus 23., szerda 20:30

PROGRAM

Zenés Állatkerti Esték

Értesítjük Tisztelt Vendégeinket, hogy a 2017. augusztus 16-ra meghirdetett Budapest Bár koncertünkre minden elővételi jegy elkelt.
A koncert kezdete előtt 19 órától az állatkerti pénztárban korlátozott számban állójegyet árusítunk 1900 forintos áron. Állójeggyel az állatkertbe csak 20 óra 30 perctől (a koncert kezdetekor) lehet belépni!

2017. július. 5. szerda 20:30 (esőnap: 2017. július 6.)
Helyszín: Főkapu tér
Kern András - Lövölde tér
Vendég: Hernádi Judit és Heilig Gábor

Kern Andrásnak 30 éve jelent meg a Lövölde tér című dala, amely mára legendássá vált. Azóta több lemezt is készített, a legutóbbi 2010-ben jelent meg, Semmi baj címmel. A műsorban a közönség hallhatja a népszerű régi dalok mellett az újabbakat is. Így elhangzik a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj - és persze nem marad el, a Lövölde tér sem. Az est műsora nemcsak remek dalokból áll, hanem elhangzik sok történet, a közreműködő művészektől megszokott kedves iróniával, humorral.

 

2017. július 12. szerda 20:30 (esőnap: 2017. július 13.) 
Helyszín: Főkapu tér
Budapest Klezmer Band - Örömteli Klezmer
Vendég: Tompos Kátya

Az Európában és Amerikában egyaránt ismert és közkedvelt Budapest Klezmer Band a tradicionális zsidó zenét rendkívüli élménnyé teszi. A zenekar által játszott dallamok Közép-Kelet-Európa azon területéről származnak, ahol a zsidó zenei kultúra mélyen gyökerezik. A zenekar alapítója és vezetője, a munkácsi származású, Kossuth-díjas művész, Jávori Ferenc "Fegya". A koncert vendégművésze ezúttal a népszerű színésznő, Tompos Kátya lesz.

 

2017. július 19. szerda 20:30 (esőnap: 2017. július 20.)
Helyszín: Főkapu tér
Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra - "Aki él és mozog, az szvinget jár"
Koncert és táncbemutató

Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra a napjainkban egyre divatosabbá váló vintage jegyében adja elő a századelő legismertebb dallamait. A koncerten megszólalnak az oly népszerű Karády-, Jávor-, Kabos-, Latabár filmek zenéi és Benny Goodman, Artie Shaw, Tommy Dorsey, vagy Jimmy Lunceford zenekarainak legendás szerzeményei. A nagyszerű zenészek, Bényei Tamás különleges, sármőr énekhangja, a koncertet kísérő ifjú szving táncosok látványos bemutatója garancia arra, hogy a hallgatóság ismét jó hangulatú, kellemes időutazáson vehet részt.

 

2017. július 26. szerda 20:30 (esőnap: 2017. július 27.)
Helyszín: Nagytó part
Sárik Péter Trió - Jazzkívánságműsor különkiadás!
Vendég: Falusi Mariann, Berki Tamás és Szőke Nikoletta

A Jazzkívánságműsor koncertek 2010-ben indultak, és sikerük a mai napig töretlen. Sárik Péter nem kevesebbet vállalt, mint azt, hogy megmutatja: a jazz az egyik legszerethetőbb zenei műfaj, sokszínű és izgalmas. A Sárik Péter Trió közönsége kedvenc dalait, műveit dolgozta át a saját stílusára, műfajtól függetlenül: pop, rock, klasszikus és népzene is a terítékre került az évek során. Az Állatkerti Esték közönségének a legnépszerűbb dalaiból válogatott a zenei élet olyan kiválóságainak segítségével, mint Berki Tamás, Falusi Mariann és Szőke Nikoletta.

 

2017. augusztus 2. szerda 20:30 (esőnap: 2017. augusztus 3.) 
Helyszín: Főkapu tér
GESZTI
Vendég: S’Iza

GESZTI - ha kimondjuk ezt a szót, mindenkinek beugrik legalább egy dalrészlet, egy rím. Tavaly újabb szövegek, dallamok csatlakoztak a klasszikusokhoz, mert a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Sztár után, GESZTI néven új zenei projektet indított útjára Geszti Péter. A tavalyi nagy sikerű Zenés Állatkerti Esték koncert után, idén még egyedibb műsorral jelentkezik, ahol a Létvágy koncertek állandó énekesnője, Ambrus Rita mellett, különleges vendégként, Széles Iza "S’Iza" is fellép.

 

2017. augusztus 9. szerda 20:30 (esőnap: 2017. augusztus 10.)
Helyszín: Nagytó part
PapaJazz
Vendég: Malek Andrea és Szolnoki Péter

A zenekar igazán elkötelezett a ’20-as,’30-as és ’40-es évek muzsikája iránt. Legutóbb megjelent lemezük, a My Blue Heaven 2016 őszi bemutatóján Scott Robinson, a lemezen is játszó művész is fellépett. A lemez és a koncert igazi sikert hozott az együttesnek. Élvezetes, szórakoztató muzsikát játszanak közönségüknek, repertoárjukon megtalálható a korszak rengeteg ismert és kevésbé ismert amerikai és magyar slágere. Az est egyik vendégművésze Malek Andrea, a másik Szolnoki Péter lesz, akik igazi közönség kedvencek.

 

2017. augusztus 16. szerda 20:30 (esőnap: 2017. augusztus 17.)
Helyszín: Főkapu tér
Budapest Bár

Fantasztikus egyéniségű előadók, kitűnő zenekar és nagyszerű dalok - ez a Budapest Bár sikerének receptje. Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulatú koncerteket a tiniktől a nagyszülőkig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak. Farkas Róbert vezetésével közreműködik a Budapest Bár zenekar, valamint Németh Juci, Ferenczi György, Kiss Tibor és Szűcs Krisztián.

 

2017. augusztus 23. szerda 20:30 (esőnap nincs!)
Helyszín: Főkapu tér
„Sztártesók"
Tóth Gabi, Tóth Vera, Vastag Tomi, Vastag Csaba, Király Linda, Király Viktor


A Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat hét estéből álló programját nyolcadikként kiegészítő ráadáskoncert, amelyre az Állatkerti Alapítván szervezésében, annak 25. születésnapja alkalmából kerül sor. A jubileumi jótékonysági koncert változatos zenei programjának részeként Rakonczai Viktor és Orbán Tamás szerzeménye, egy kimondottan erre az alkalomra írt dal is felcsendül majd.
A belépőjegyek – az Alapítványnak tett adományként – 3700 forintos áron válthatók meg a Jegymester országos jegyirodai hálózatánál (online: www.jegymester.hu), vagy személyesen a főbejárat melletti alapítványi irodában. Ugyanitt – korlátozott számban – kiemelt támogatói jegyek is kaphatók 10.000 forintért. A kiemelt támogatók az előadást VIP-ülőhelyekről élvezhetik, és meghívást kapnak a koncertet követő állófogadásra is.
További részletek: www.allatkertialapitvany.hu

 

 INFORMÁCIÓ

 A koncertek előtt a kapukat 19:00 órakor nyitjuk meg.
Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
A koncert kezdetéig vendégeink kellemes sétát tehetnek az Állatkertben.
A koncert előtt és a szünetben kávé, üdítő és sütemény kapható az állatkerti cukrászdában, illetve kávézóban.
Ha minden ülőjegy elkelt, az előadás estéjén 20:30-tól az állatkerti pénztárban korlátozott számban állójegyeket árusítunk, melyek ára: 1900 Ft.
Eső esetén a jegy a meghirdetett esőnapra érvényes, a jegy csak abban az esetben váltható vissza, ha a koncert az esőnapon is elmarad.

Jegyek kaphatók az állatkert pénztáraiban és a Jegymester.hu portálon.

Jegyár: 3700 Ft.

 
Címkék: ajánló

X
Kamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó