Család

Keresik az ország legszuperebb nagymamáját!

Kerestetik az ország legszuperebb nagymamája, aki a lehető legkülönlegesebb módon, s a legtöbb időt tölti unokáival. A pályázat során bármely 6. életévét betöltött unoka, de akár szülő is nevezheti a nagymamát. A pályázóknak egy fotóval és rövid indoklással kell megmutatniuk, miért az övék a legszuperebb nagymama az országban. A pályázat győztese egy páros wellness hétvégét nyer.

Magyarország egyik vezető biztosítója számára kiemelten fontos a hosszú távú gondoskodás és a bizalom, amelyeket a hétköznapok során nagyszüleink véget nem érő gondoskodása is jól megtestesít. Éppen ezért a vállalat keresi azt a nagymamát, aki a legtöbbet, a legkülönlegesebb és legsokoldalúbb módon segít a családjának, unokáinak. A biztosítótársaság az ország minden tájáról várja azokat a lelkes unokákat, akik egy fotóval és egy rövid indoklással választ adnak a következő kérdésre:

„Miért az én nagymamám a legszuperebb a világon?”

2015 őszén a Groupama Biztosító legfrissebb kutatásában azt is megvizsgálta, hogy a bizalomnak milyen szerepe van az életünkben, hogyan befolyásolja a mindennapjainkat. A felmérés szerint átlagosan 3-4 igazán mély bizalmi kapcsolattal rendelkeznek a magyarok, leginkább párjukban és a szűk családban bíznak, éppen úgy, mint szüleink és nagyszüleink.„A GfK-val készített kutatási eredmények alapján a magyarok magukat aktív életet élő, négyunokás nagyszülőként látják idősen, akik sok időt töltenek családjuk körében.”

Fotó innen

Pályázati tudnivalók

Pályázatot bármely 6. életévét betöltött Magyarországon lakó, magyar állampolgárságú személy benyújthat a Groupama Biztosító részére. Kiskorú pályázók esetén, csak akkor számít érvényesnek a beküldött pályázat, ha mellékelték hozzá a törvényes képviselőjük által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot. A pályázatnak tartalmaznia kell egy fotót, rövid indoklást, és a pályázónak a Játékszabályzatban meghatározott adatait (aláírva, szkennelve vagy lefotózva). Aki kedvet kapott a részvételhez, a pályázati anyagot juttassa el a szupernagyi@cafepr.hu email címre.

A pontos Játékszabályzat és a hozzájáruló nyilatkozat egyaránt elérhető a Groupama Biztosító Facebook oldalán.

2015. december 6-ig várják a fényképes pályázatokat, az eredményt december 14-én a biztosító hivatalos Facebook oldalán hirdeti ki.

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás