Életmód

Autista fiúnak szeretne meglepetést okozni az anyukája! Sebestyén Balázs posztolta ki az aranyos levelet

Autista, nem beszélő fiának szeretne az anyukája örömet okozni a fiú születésnapja alkalmából, ezért egy nagyon egyszerű kérést intézett a szülőtársakhoz. Sebestyén Balázs kiposztolta az anyuka aranyos levelét. Mivel az autizmus a szívügyünk, ezt a levelet most mi is közzé tesszük.

- „Egy anyuka segítséget kért, nagyon aranyos a levél. Segítsetek, ha tudtok, nem pénzt kér!!! Köszi!” – írja röviden Sebestyén Balázs 2017. szeptember 28-ai Facebook bejegyzésében. Mivel a kérése nem túl nagy, az öröm ellenben annál nagyobb lehet egy zárt világában élő, a kommunikációs nehézségekkel küzdő fiúnak, ezért biztosra vesszük, hogy az apró figyelmességtől lelkileg szárnyra kapna - így mi is örömmel osszuk meg veletek az anyuka kérését. Íme, a levél, amit az anyuka Balázsnak írt.

„Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni terveim megvalósításában.

Kisfiamnak, Richárdnak október 6-án lesz a 14. születésnapja. Szeretném őt meglepni egy kis "vizuális" utazással, mivel még sohasem voltunk nyaralni, viszont nagy érdeklődést mutat a világ országai iránt.
Ebben szeretném kérni a segítségeteket.

Ricsiről tudni kell, hogy ő a saját kis világában él, autizmussal élő, halmozottan fogyatékos kisfiú.
Autizmusából kifolyólag nem érti az embereket, a beszédet, és ő sem tud beszélni. Kommunikációs kártyák segítségével, illetve rajzokkal, írásban közli kéréseit. Verbálisan kevés szót ismer és használ.
Ricsi már az olvasással kacérkodik, egyelőre nagyon élvezi, hogy képes ő is szavakat elolvasni, bár szövegértése nagyon korlátolt.

A kérésem, amiért hozzátok fordultam az, hogy akinek kedve, módja és lehetősége van rá, szeretném megkérni, hogy egy képeslappal legyen szíves hozzájárulni ahhoz, hogy a kisfiamnak számára emlékezeteset és maradandót nyújthassunk a születésnapja alkalmából.

Igazából nem tudjuk a kívánságait, vágyait, de nagy érdeklődést mutat a különböző országok iránt. Erre irányuló DVD lemezeket vásároltat és nézi is őket, térképet, útvonalakat néz az interneten. Kisfiam nagyon szeret postaládát üríteni, és úgy gondolom, ha meglátja, hogy a nevére érkezett valami, ki fog ugrani a bőréből!

Megígérem, hogy az örömét megpróbálom majd egy kis rövid videóval bemutatni...!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Postacímünk:
Sándor Richárd Zsolt
Rábapatona
Rákóczi utca 105.
9142

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm/köszönjük!
Bízom benne, hogy senkit sem bántottam meg a posztommal, megkeresésemmel.

További szép estét, és jó éjszakát kívánok mindenkinek.

Üdvözlettel: Sándorné Magyar Katalin”

Forrás: Facebook / Sebestyén Balázs hivatalos oldala

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás