Életmód

MINDEN NAPRA EGY MESE! – A MEGÚJULT AZ ESTI MESE OLDALON

Megújult a www.egyszervolt.hu Esti mese oldala! Válogass kedvedre a napi mesékből – s emellé egy újdonságot is tartogatunk nektek! Mert meséből soha nem elég!

Minőség a mesék világában

Az egyszervolt.hu a minőségi gyerekkultúra őrzője.  Már az oldal alapításánál, több mint 15 évvel ezelőtt, létrehoztuk az Esti mese oldalunkat, ahol az év minden napjára kínálunk népmeséket. Célunk az volt, hogy egyfajta segítséget nyújtsunk a szülőknek, akik szívesen olvasnak a gyerekeknek népmeséket. Természetesen mi is törekedtünk arra, hogy minél igényesebb meséket válogassunk össze, szerencsére volt miből. Hiszen a magyar népmese tárháza hatalmas.

Mese mellé kisfilm

A népmese napjához közeledve úgy gondoltuk, hogy az oldalt egy kicsit megújítjuk! Hiszen esti mese nélkül nem telhet el egy nap sem! Ezért gondoltunk arra, hogy a felolvasásra váró mesék mellé, naponta egy-egy videót is ajánlunk. Igyekeztünk olyan tartalmakat összeválogatni a www.mese.tv oldalról, amelyek az esti elcsendesedésre, az elalvás előtti meghitt pillanatokra fókuszálnak. A kiválogatott mesék között megtalálhatóak, altatódalok, rövid animációk, versek, dalok. Így lett teljes és kerek az oldal, melyet minden gyereknek és szülőnek bátran ajánlhatunk.

Válogass kedved szerint

Az oldal előnye, hogy nemcsak a mobilon, hanem a táblagépeken is elérhető. A szövegek kinyomtathatóak, s ha nem jutott idő végig olvasni a napi mesét, akkor bármikor folytatható. A mesék végére kiválogatott videók pedig egy-egy gyöngyszemek, olyan minőségi tartalmak, amelyek még kerekebbé, intimebbé teszik az esti elalvás előtti együtt töltött időt.

 

Reméljük ugyanolyan örömmel és kedvvel nézegetitek ezt az oldalt, mint korábban!

A cikk forrása: napocska.hu

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: hírek, életmód

Kölöknet hozzászólás

aláírás