Életmód

Írjuk együtt a Kölöknetet!

Mindennapi történeteink

Minden család ott őrzi a legemlékezetesebb, legmeglepőbb, legmulatságosabb történeteket a családi legendáriumban. Milyen jó is később összegyűlve felemlegetni, amikor a gyerekek suttyomban a tornazsákban cipelték be a karácsonyra kapott kiscicát az iskolába, vagy tetőtől talpig a szülők ruhájában lejtettek át a városon.

Biztosak vagyunk benne, hogy hasonló történetek a Mikulással kapcsolatban is ott lapulnak a családi mesetárban. Például, amikor apa nagy lelkesedéssel beöltözik, ám pillanatok alatt, a lábán felejtett patinás edzőcipőn lebukik a gyerek előtt. Vagy mikor a drága pénzen megrendelt hivatásos Télapótól a gyerek már messziről sírógörcsöt kap, és a világ összes csokijáért sem hajlandó a közelébe menni. Esetleg a vagány kölök, aki, mintha az élete múlna rajta, egyezkedik a Mikulással, csak hogy ne kapjon virgácsot, vagy ha mégis muszáj, legalább kapjanak a szülei is.

Küldjék el nekünk a saját történetüket 2009. november 22-ig, és a Kölöknet Mikulása a három, Olvasóink között legnépszerűbb írást értékes könyvcsomaggal jutalmazza.

A történeteket folyamatosan közzétesszük a Kölökneten, és november 24-től 30-ig szavazhatnak a kedvencekre.

Már olvashatóak a történetek, sőt a szavazás eredményei is!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás