Életmód

ŐSZI GYERMEKDIVAT: SZUPERHŐSÖK MINDEN MENNYISÉGBEN

Visszavonhatatlanul itt van az ősz. Kellően csalóka is, már nagyon fontos, hogy előkerüljenek a melegebb ruhák, kiskabátok, melegítőfelsők. De mi az a tuti befutó, amit ellenkezés nélkül, sőt, maguktól is szívesen felvesznek az ovisok, és a kisiskolások is?

Nálunk augusztus vége felé a három gyerekemmel rendszeresen visszatérő program, hogy kipakoljuk a ruhásszekrényt és átnézzük a ruhákat. A nyári dolgokat a szekrény alsó polcaira pakoljuk, a melegebb ruhákat egymás után felpróbálják. Nagyon jó móka, mert ami a nagyobbakra már nem megy rá, a kisebb gyerekek veszik birtokba. Megy a cserebere, jókat derülünk, amikor a kinőtt ruhák rászorulnak a gazdájukra. Aztán átnézzük, csoportosítjuk a ruhákat, hogy milyen ruhát kell pótolni.

Nálam nagyon fontos a minőség, az évek alatt rá kellett jönnöm, hogy ha olcsó ruhákat veszek, azok nem tudnak több gyereket „kiszolgálni”. Ezért sokszor inkább a drágább, de strapabíró, minőségi darabokat választom.

Egy jópofa pamutpóló farmernadrággal, és kényelmestornacipővel tökéletes választást jelent. Valljuk be, egy kisfiú akkor érzi igazán trendinek magát, ha rajzfilmes vagy szuperhős-minták díszítik a pólóját.

2017 őszén, amikor a mozikban továbbra is a képregényfilmek vezetnek, ezek a figurás felsők rendkívül népszerűek.

 

19540_297_1.jpg megjelenítése19533_984_1.jpg megjelenítése

Nem csoda hát az sem, hogy a LEGO gyár is előrukkolt szuperhősös gyermekruházati-trendjeivel, a Star Wars figurákkal ellátott ruházati termékekkel. A Star Wars egy időtlen történet, legtöbbször az apukák is nagy rajongók, a gyerkőcökre szabott Lego-filmes változatok az óvodás-kisiskolás korosztálynak nagy kedvencei. A hosszúujjú pólók, pulóverek az őszi-téli szezon praktikus, kényelmes és divatos darabjai.

A rajzfilmes stílushoz egyébként     

jól illeszkednek a vagány kiegészítők is,

mint például Yoda-mester portréjával díszített kötött sapka.

 

A Lego Wear ruházat forgalmazására szakosodott fashionablekids.hu webáruház széles gyermekruha kínálatában mindez megtalálható.

 

 
Címkék: életmód

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó