IskolaMás szemmelDiák szemmel

Abszolút rossz, de mégis zseniális dolgozat-megoldások

Az elmúlt hetekben terjedt el az interneten és főleg facebookon az a kis gyűjtemény, ahol valaki 38 olyan tesztkérdésre adott választ szedett össze, amik valójában teljesen hibásak mégis zseniálisak egyszerre. Kiválogattuk a 16 legjobbat, és le is fordítottuk őket.

1. - Képzeld el, hogy ugyanabban a korban élsz, mint Abraham Lincoln. Mit mondanál neki, vagy mit kérdeznél tőle? - Megmondanám neki, hogy soha ne menjen színházba. 

2. - Az első sejt valószínűleg... - Magányos volt.

3. - Írd le röviden, mit takar a "kemény víz" fogalom.- Jég.

4. - A lenti diagramon az alábbi illusztrálása látható: a) Lamarck evolúciós elmélete b) Darwin evolúciós elmélete c) Malthus elvei d) Lyell elmélete. - e) A zsiráfok szívtelen teremtmények.

5. - Bővítsd! - A kissrác megtette. Tanári komment: Nagyon vicces, Peter.

6. - Keresd meg az x-et. - Itt van.

7. - Plusz pontért: melyik a legerősebb erő a Földön? - A szeretet. 

8. - Hol írták alá az Amerikai Függetlenségi Nyilatkozatot? - Az alján.

9. - Írj egy példát a bátorságra! - Ez.

10. - Mi az a három dolog, amit szeretnél megtenni a jövőben? - 1. Szerezni egy barátnőt. 2. Megcsókolni. 3. Uralni a világot. 

11. - Egészítsd ki a megfelelő szóval: A férfi (megüti, illik hozzá) a kutyát. - Dédelgeti. Nem szabad megütni egy kutyát.

12. - Nevezd el a négyszögeket: téglalap, rombusz, paralelogramma, négyzet, stb. - Bob, Sam, Tedison, Cate, Hary...

13. - Miranda nem lát semmit, amikor belenéz a mikroszkópba. Mondj egy okot, miért. - Mert vak. Tanári komment: Szép próbálkozás!

14. - Ez a rozmár elveszítette az otthonát a globális felmelegedés miatt és úgy döntött, az én matekfüzetembe költözik. Az ő nevében elnézést kérek minden okozott kellemetlenségért.

15. - A lenti helyre írj le minden kommentet a kurzusról vagy a tanárról, ami fent nem szerepel. - Ha egyetlen órám lenne élni, azt ezen az kurzuson tölteném, mert egy örökkévalóságnak tűnt. 

16. - Rajzold le, hogy fogsz kinézni 100 év múlva. - És lerajzolta. Béke poraira.

Az eredeti cikket és képeket itt találjátok.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás