Karantén tippek

Szabadidő gyerekkel - 2020. április 10. - Nyomozás és mozgás! Hogyan fér meg a kettő együtt?

Nyomozás és mozgás! Hogyan fér meg a kettő együtt?  Úgy hogy a Simorág TánCirkusz mozgásos videói előtt, a detectivity.hu által ajánlott nyomozós játékokat játsszátok közösen a gyerekekkel, hogy tényleg kellemesen teljen a tavaszi szünet és a húsvéti ünnep.  

A https://www.facebook.com/detectivity/  nyomozós játékötleteinek leírása:

Derítsd ki

A. Egy nyomozót kiküldünk a szobából, a többieknek ki kell jelölni valakit, aki irányítja a mozgásukat. A nyomozónak ki kell derítenie, kit utánoz a többi.

B. Egy nyomozót kiküldünk a szobából, a többieknek egy dolgot meg kell változtatniuk valamelyik társukon.  A nyomozónak ki kell találnia, hogy mi az.

C. Egy nyomozót kiküldünk a szobából, a többieknek egy dolgot máshova kell tenni, mint addig volt a teremben.  A nyomozónak ki kell találnia, hogy mi az.

D. Egy nyomozót kiküldünk a szobából, a többiek ruhákat cserélnek. A nyomozónak ki kell találnia mely ruhák cseréltek gazdát.

Szeretettel küldjük felhasználásra a Simorág TánCirkusz gyerekeknek szóló mozgásos bemelegítéseit, játékosan, kreatív mozgással felépített rövid oktató videóit, melyeket a kicsik önállóan is utánozhatnak, de akár elemek is kivehetőek, játszhatóak.

Szeretnénk izgalmassá, változatossá tenni napjaitokat, ezért húsvéti ajándékként küldünk néhány játék ötletet és a Simorág TánCirkusz mozgásos videóit:

 

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás