Szülő- és gyereknevelés

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai „Ez a BOHÓCDOKI gyógyít” címmel hirdettek több százezer forint összdíjazású rajzpályázatot

Félidőben a Karitáció Alapítvány rajzpályázat beadási határideje

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapata „Ez a BOHÓCDOKI gyógyít!” címmel - rendhagyó módon, immár 6. alkalommal indította útjára alkotói rajzpályázatát - 300.000 forint összdíjazással - amely lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát.

Közel egy hét van még hátra, hogy a nebulók beküldjék alkotásaikat és rész vehessenek a LIKE vadászaton és megnyerjék az értékes nyereményeket. A https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/

weboldalon 2021.május 9-ig tudják feltölteni szülői segítséggel az alkotásokat a gyermekek.

A nyertesek büszke tulajdonosai lehetnek a Karitáció Alapítvány „2021-es év kis Bohócdoktora” különcímnek, amit egész évben büszkén viselhetnek.

Bohócdoktoraink úgy gondolják, hogy a gyermeki kreativitás határtalan, nem szab neki gátat sem bezártság, sem hiányérzet. Számukra minden lehetséges!

Művészkedésre, szórakozásra fel! 

Az alkotói pályázat teljes kiírása a https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/ hivatalos oldalon érhető el.

EGYÜTT CSODÁKRA VAGYUNK KÉPESEK!

Támogassa Szeged ELSŐ bohócdoktor alapítványát, a Karitáció Alapítványt, hogy idén is több ezer rászoruló részére tudjunk segítő kezet nyújtani. Az Ön 3.000-5.000 Ft értékű adó 1% felajánlása újabb bohócdoktor vizitekre, rászoruló családok támogatására ad lehetőséget. További információk, kitöltéssel kapcsolatos tájékoztató az info@karitacio.hu e-mail címen lehetséges.

Adó 1+1 százalékáról május 20-ig nyilatkozhat elektronikusan az ESZJA felületén, munkáltatójánál, vagy a Nemzeti Adó-és Vámhivatal ügyfélszolgálatán személyesen! Az átláthatóság menüpontban részletesen tájékozódhat az alapítványunk elmúlt években történt adó 1 százalék felhasználásáról!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás