Szülő- és gyereknevelés

„A szomszédom gyerekei folyton úgy üvöltöznek, mint a vadállatok – elegem van ebből”

Egy panellakás különböző kellemetlenségekkel járhat, és egy nő azt mondja, a szomszédja gyerekei az őrületbe kergetik az állandó kiabálásukkal - olvasható a twice.hu oldalán.


A nő egy internetes fórumban is megosztotta a történetét, és a felhasználók tanácsát kérte, mert elmondása szerint már nem tudja, mi tévő legyen. Elmagyarázta, hogy a panelnek, amiben élnek, nincs udvara, ezért új szomszédja gyerekei folyton a lépcsőházban játszanak – ami nagyrészt abból áll, hogy kiabálnak, és megpróbálják megijeszteni egymást - írta a twice.hu.

„A két gyerek szinte állandóan kint van. Én az idő felében az irodában, a mások felében pedig otthonról dolgozok. Körülbelül délután fél 2 körül érek haza, és a gyerekek este 8-ig kint vannak – játszanak, kiabálnak, sikoltoznak, minden elképzelhető módon zajt csapnak, és nekem elegem van” – írta a nő.

„A férjem a legtürelmesebb ember a világon, de ez már őt is idegesíti” – folytatta. Azt írta, megérti, hogy a gyerekeknek joguk van kint játszani, de már nem bírja elviselni az állandó ricsajt.

„Nem túlzok, két másodpercenként felüvölt az egyik vagy a másik, vagy mindketten egyszerre üvöltöznek teli torokból, és próbálják megijeszteni egymást. Úgy rohangálnak, mint a vadállatok, és kissé aggaszt az is, hogy miért nincsenek soha otthon. Biztosan be kell menniük vacsorázni, házi feladatot írni, megfürödni, stb., de az anyjuk hagyja, hogy órákig játszanak odakint” – magyarázta.

A nő abban reménykedik, hogy más szomszédokat is zavar az állandó hangzavar, és valaki előbb-utóbb szóvá teszi a dolgot. Ugyanakkor a fórumban is tanácsot kért másoktól, akik esetleg már tapasztaltak hasonlót.

A felhasználók együtt éreztek a nővel, és igyekeztek támogatni őt, mondván, hogy mielőbb szóvá kell tennie a dolgot a szomszédjának.

„Borzasztóan hangzik. Én csírájában elfojtanám a dolgot, és beszélnék a szomszéddal. Jogod van a békéhez és a csendhez a saját otthonodban” – írta az egyik hozzászóló.

„Szerintem rendben van, ha megkéred őket, hogy legyenek csendesebbek. Természetesen lehet, hogy a szülők neked támadnak ezért, nem mindenki viselkedik ésszerűen” – tette hozzá egy másik felhasználó.

Forrás: twice.hu

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás