Szülő- és gyereknevelés

Al Pacino apasági tesztet kért 29 éves barátnőjétől

Al Pacino először szólalt meg azután, hogy megtudta: 82 évesen újra apa lesz.

Arról előző cikkünkben írtunk, hogy a legendás Keresztapából 82 évesen újra apa lesz. Al Pacino és 29 éves barátnője hamarosan szülők lesznek.

A hollywoodi sztár fantasztikus hangulatban volt a minap, amikor először beszélt nyilvánosan barátnője, a 29 éves Noor Alfallah terhességéről és arról, hogy milyen érzés negyedszerre is apává válni.

„Ez nagyon különleges. Apának lenni mindig is az volt. Sok gyerekem van, de igazán különleges, hogy pont most jön a következő”

– mesélte a 83 éves Pacino egy videóban.

Pacino azután szólalt meg először nyilvánosan, hogy apasági tesztet követelt, ugyanis nem hitte el, hogy 83 évesen újra apa lesz. A színész képviselője nem kívánt nyilatkozni az apasági teszt eredményéről, de úgy tudni, a vizsgálat igazolta, hogy valóban Al az apa.

A párt először 2022 áprilisában hozták szóba egymással, miután együtt látták őket vacsorázni, később több forrás is megerősítette, hogy Al és Noor a koronavírus járvány óta randevúznak.

„Pacino és Noor a járvány idején kezdtek el találkozgatni egymással. A korkülönbség nem tűnik problémának, annak ellenére, hogy a színész idősebb, mint az apja. Alfallah többnyire nagyon gazdag idősebb férfiakkal randizik” – árulta el egy forrás, aki hozzátette, hogy szerinte a 29 éves lány nem aranyásó, a családja gazdag és jó kapcsolatokkal rendelkeznek.

Fotó: Instagram / Michael Kovac for Getty Images

Forrás: hirado.hu

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás