Szülő- és gyereknevelés

Egy 7 éves kisfiú levelet küldött a mennyországba az édesapjának – Így reagált rá a posta!

Egy 7 éves kisfiú, Jase Hyndman levelet írt az édesapjának, a mennyországba. Négy éve, amióta meghalt az édesapja, minden évben egy levéllel köszönti a születésnapján.

Jase Hydman most is úgy döntött, hogy üdvözlőlapot küld az édesapjának születésnapjára. Nem írt rá címet, csupán néhány sort intézett a postához: “Postás, elviszed kérlek ezt a mennyországba, apukámnak a születésnapjára?”

A Brit Királyi Posta vezetője, Sean Miligan személyesen válaszolt Jase levelére, mely néhány nap múlva meg is érkezett a kisfiúhoz. A levélben az állt, hogy sikeresen kézbesítették a küldeményt a mennyországba, bár nem volt egyszerű dolguk, hiszen nagyon kellett vigyázzanak, hogy ne ütközzenek neki a csillagoknak és más galaktikus égitesteknek, de mindent megtettek az ügy érdekében.

“Nagyon hálás vagyok, visszakaptam az emberekbe vetett hitemet. Nyugodtan megtehették volna, hogy nem foglalkoznak és kidobják a levelet, hiszen csak egy kisfiú írta, akit nem is ismertek” – mesélte könnyes szemmel a fiú édesanyja, Teri Copland.

 

A cikk forrása: twice.hu

 

 

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás