Szülő- és gyereknevelés

Elindult a családi élethez segítséget nyújtó Ficsak Családi TudásTár

Elindult a Ficsak Családi TudásTár, amely több mint harminc írásos és videós anyaggal, több mint tizenöt szakértővel, havonta élő, online előadásokkal segíti a családokat többek között a gyermeknevelésben és a jövőtervezésben - közölte a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) kedden az MTI-vel.


A szervezet közleménye szerint a tudástár célja, hogy a felhasználók megbízható, hiteles információkhoz jussanak a családi élettel és a gyermekek fejlődésével kapcsolatban, az édesanyák pedig női létük, testi-lelki egészségük építéséhez is szakértői segítséget kaphassanak.
A tudástárba elismert, tapasztalt szakértők - például diabetológus, gyermekorvos, logopédius, meseterápiás csoportvezető, óvodapegdagógus, pénzügyi szakértő, pszichopedagógus, szociálpedagógus, védőnő - által írt anyagok kerülnek fel - írták.

Hozzátették: a tudástárhoz - amelynek eddig csaknem ezer felhasználója van - szombatig lehet csatlakozni a https://csaladitudastar.hu/csatlakozz honlapon ingyenesen, azután legközelebb ősszel lehet majd újra jelentkezni.

Tudatták azt is: szerdán online konferencián mutatják be, milyen témákat érhetők el a folyamatosan bővülő Családi TudásTár oldalán, és az érdeklődők megismerhetik az anyagokat készítő szakembereket is.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet a https://csaladitudastar.hu/bemutato-konferencia/ oldalon lehet megtenni - olvasható a közleményben.

A cikk forrása: mti.hu
Fotó: gettyimages.com

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás