Szülő- és gyereknevelés

Első bepillantás a Gumball csodálatos világa alkotóinak új sorozatába

Az Elliott From Earth hamarosan a Cartoon Networkön

A Cartoon Network megosztotta legújabb európai gyártású rajzfilmsorozatának első  előzetesét. Az Elliott From Earth (magyar cím hamarosan) űrbéli kalandokra és más bolygókra kalauzolja el a gyerekeket egy fiú és dinoszauruszbarátja társaságában.

Az Elliott From Earth-t a csatorna többszörösen díjnyertes sikersorozata, a szintén európai gyártású Gumball csodálatos világa csapata készíti. Az első körben húsz darab 11 perces epizódból álló animációs gyerek-scifi középpontjában Elliott áll, aki anyukájával egyszer csak a világűr egy messzi pontján ébred, ahol földönkívüli lények egész hada veszi őket körül. Miközben azon agyalnak, hogyan kerülhettek oda, és hogyan juthatnak haza, berendezkednek új otthonukban és az űrlénytársadalomba való beilleszkedésük során barátokra is szert tesznek. Így ismerkednek meg Móval, a dinoszaurusszal, az egyetlen földlakóval rajtuk kívül.

A sorozat alkotója Guillaume Cassuto, aki korábban szövegkönyvért és a képi világért felelt a Gumball csodálatos világa készítésénél. Cassutóhoz a Gumball további írói, képesforgatókönyv-készítői és szerkesztői csatlakoztak, hogy együtt dolgozzanak Elliotték kalandjain.

A sorozatot nemsokára világszerte bemutatják, elsőként, még idén az Egyesült Királyságban, Írországban és Afrikában. A magyar premier 2021-ben várható.

 

Előzetes: https://f.io/t5LoGqJL                       Jelszó: 1stContactElliottFromEarth

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás