Szülő- és gyereknevelés

Ennyi mindenből lehet adventi naptár: kreatív anyukák házi megoldásai

A szupermarketekben persze már hetek óta kaphatók a kis nyitogatós ablakú adventi csokikalendáriumok meglepifalatokkal, és létezik már mesekönyvváltozat is, amelyben december minden napjára jut egy minimesekönyv a várva várt szentestéig. Ezek mind az izgalmat fokozó és a várakozást megédesítő figyelmességek, de talán még nagyobb lehet az örömforrás és a szeretetfaktor, ha az adventi naptárat anyáék készítik valami újrahasznosított jópofaságból - olvasható a divany.hu oldalán.


Persze, tudom, hogy most mire gondol a kedves olvasó, és nekem sincs egy perccel sem több időm, mint másnak. Az ünnep előtti bedaráló rohanás mindenkit utolér, bármennyire is előrelátó és korán kezdi a készülődést, az összes szükséges ajándék, alapanyag, csomagolópapír, kísérőkártya, gyertya, szalvéta, adventi koszorú és miegymások beszerzését. 

De a házi készítésű adventi kalendárium összeszerkesztése lehet akár közös családi program is egy bekuckózós, ködös, hűvös őszi-téli estére. Leülhet együtt a család elkészíteni magát a naptárat, s a meglepetésfaktort majd az adja, hogy a mindennapi kis rekeszeket a szülők titokban töltik fel.

A cikk teljes terjedelmében a divany.hu oldalon olvasható.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás