Ajánló

Szezonzáró a Mikulással a Vasúttörténeti Parkban

A Mikulás december 4-én, vasárnap látogat el a Vasúttörténeti Parkba, hogy ismét felejthetetlenné tegye a szezonzáró eseményt. A Vasúttörténeti Park ünnepi díszben, sok-sok színes programmal vár minden látogatót idén utoljára, hiszen legközelebb csak 2023 tavaszán nyitják meg újra kapuikat az érdeklődők előtt.

A szezonzáró rendezvényen a gyerkőcök egyik kedvence, az Apacuka zenekar adja majd a talpalávalót, emellett pedig az ünnepi varázslatról Kőhalmi Ferenc interaktív bűvész showműsora gondoskodik majd.

A karácsonyi hangulatot arcfestéssel is fokozzák, a gyerekek nagy örömére. Ugyanakkor nem maradhat el az adventi kézműves foglalkozás sem, ahol szebbnél szebb karácsonyi díszek és mézeskalácsok készülhetnek. 

A névadó sztárvendég természetesen idén is a Mikulás lesz, aki manójával együtt várja majd a gyermekeket. A családok körében méltán népszerű, autentikusan berendezett Mikulás-szobában pedig fotókkal is megörökíthető a karácsonyi élmény! További információk a vasuttortenetipark.hu oldalon olvashatók.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás