Szülő- és gyereknevelés

Ez az 5 generáció az indigó gyerekek közé tartozik – Te melyik vagy az ötből?

Számos oka lehet annak, ha úgy érzed, kilógsz a társadalomból, az is megtörténhet, hogy az indigó nemzedékhez tartozol. Az alábbiakban megtudhatod, melyek az indigó gyerekek főbb jellemvonásai, és hogy mely generációk a leginkább érintettek.

Nancy Ann Tappe New Age-szakértő, aura-olvasó 5 csoportra osztotta az indigó generációt. Az “indigó gyerek” megnevezés akkor született, amikor Nancy azt vette észre, hogy több gyerek aurája is indigó lila. Ezek a gyerekek spirituálisan nagyon fejlettek, és különleges céljuk van az életben.

1. Alfa generáció

Az első generáció, amelyet Alfa-nak neveztek, az 1958 és 1968 között született gyermekek. Tappe szerint az Alfa-generáció felébredése 1986 és 1996 között volt. Aurájuk a sötétkék és zöld közötti átmenet, lila árnyalattal. Az aurának egy fémes bézs árnyalat nyújt védelmet a külső támadások ellen. Kis gyerekkora óta úgy érezheti már az alfa generációhoz tartozó személy, hogy nem jó helyen él, idegennek érzi magát.

2. Béta generáció

1968 és 1978 között született emberek tartoznak ide. Az aurájuk színei kék-zöld-lila, de már rájuk nem jellemző a fémes árnyalat. Az Alfa és a Béta jellemzője, hogy sokkal fiatalabbnak néznek ki, mint valójában.

3. Gamma generáció

A Gamma az indigó gyermekek harmadik generációja, az 1978 és 1988 között születettek tartoznak ide. Az intellektuális felébredésük a 2006 és 2016 közötti időszakra tehető. Aurájukban a lila, a kristályszín és az okker a domináns.

4. Delta generáció

Ezek a gyermekek 1988 és 1998 között születtek. A negyedik generáció egyik legfontosabb jellemzője az aura tiszta indigószíne. A Delta generáció szellemi felébredésének időszaka 2016-2026 közötti időszakra tehető. Ez egy túlérzékeny generáció, nagyon sok segítségre van szükségük az ide tartozóknak.

Extrovertáltak, jellemző rájuk a hiperaktivitás, és a nagy önbizalom. Lila és kék szín a kedvencük, ezek dominálnak a környezetükben. Kedvelik a kellemes, lassú zenét, a zsúfolt helyektől feszültek lesznek. Nehéz tinédzserkoron mennek keresztül, úgy gondolják, hogy valami nincs rendben velük, kipróbálják a drogokat, isznak, cigarettáznak. Nem ritka az öngyilkosságra való hajlam sem a körükben.

5. Omega generáció

Az 1998 és 2008 között született gyermekek az Omega generációhoz tartoznak. Állítólag ez az utolsó „tiszta” indigó generáció. Tappe szerint ez a generáció 2026 és 2036 között fogja megtapasztalni a „lélek sötét éjszakáját”.

A delta és az omega periódusban született gyermekeket kristály gyermekeiknek is nevezik, mivel az aurájuknak különösen fényes kristályszíne van.

Ezek a gyermekek különösen érzékenyek a különféle dermatológiai problémákra, allergiákra, leginkább a felső légutakkal kapcsolatos betegségekben szenvednek. Ebben az időszakban az átlagosnál kicsit több az autista vagy az Asperger-szindrómás gyerek. Tappe szerint a gyermekek autizmusa egyfajta “módszer” arra, hogy megvédjék magukat a külvilág támadásaitól és neurózisától.

Indigó gyerekek felébredése:

Az indigó generációk mindegyikénél az ébredési folyamat 28-29 éves kor körül kezdődik és kb. 7,5 évig tart. A „lélek sötét éjszaka” egy olyan időszak, amely különösen nehéz lehet, mivel az indigó gyerek legfőbb küldetése, életcélja teljesítése felé tart. Ez az időszak tele van különböző problémákkal és nehéz kihívásokkal.

Már felnőtt korban (37 – 39 év körül) megkezdődik a pszichés képességek helyreállítása – mondja Tappe. Addig a tanulási és tapasztalási időszak volt, ezalatt az indigó gyereknek elegendő ideje volt arra, hogy megtanuljon bízni önmagában, a lelki erejében. A következőkben már félelem nélkül osztja meg a tapasztalatait másokkal. Fejlett a belső kommunikációs képessége, képes olvasni mások gondolataiban, könnyedén megéli a párhuzamos valóságok szintjét.

A cikk forrása: filantropikum.com

A cikk nem ellenőrzött tartalom

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás