Szülő- és gyereknevelés

Fejlesztő és egyben szórakoztató még anyunak is

Cápaveszély az óceáni őrtoronyban pálya a Hot Wheels-től, ami összehozza az egész családot és valóban izgalmassá teszi a közös játék programot. Nem csak apukáknak! wink

Amikor megszületett a kisfiam, tudtam, hogy közelebb kell kerülnöm a fiús játékokhoz is, mert nyilván nem babázni fogunk majd meg teadélutánokat tartani a kisasztalnál… DE ez nem volt könnyű, mert engem az autók kevésbé érdekelnek, inkább az ügyességi játékokkal próbáltam közös időt tölteni a kisfiammal. Azonban nem várt fordulatra lett figyelmes a férjem a minap, amikor a munkából hazaérve azt látta, hogy én és a kis Zoli kacagva és izgatottan kiáltozva játszunk a Hot Wheels parkolóházzal. Észre sem vettük, hogy apu hazaért, annyira belemerültünk ebbe az izgalmas játékba.

A Hot Wheels parkolóházban egy cápa lakik, aki olykor feltör, és bekapja a kisautókat. Az autók természetesen kiszabadulnak végül, és újra keringhetnek a pályán, de a játék kiszámíthatatlansága miatt igazán ügyesnek kell lenni, hogy elkerüljük az „óceáni veszélyt”, és sokszor kiszámíthatatlan a támadás, ezért nem lehet megúszni.

A párom is beszállt a játékba, nyilván ilyenkor ő is visszamegy gyerekbe, és hárman játszottunk több, mint egy órát, mivel a férjem rögtön rájött, hogy más Hot Wheels pályákkal is össze lehet kapcsolni a parkolóházat, így még nagyobb pályán futottak a kis járgányok. Komolyan sosem hittem volna, hogy ennyi örömünk lesz egy közös autókázós programban. Köszönöm Hot Wheels

A Hot Wheels világában még a parkolás is igazi kaland, ha át szeretnél hajtani az óceáni őrtorony parkolóján!

Ez a pálya az első, amelyben vertikális támadás éri a gyanútlanul közlekedő kisautókat. Csodálatos színvilágú, könnyen összerakható parkolóházas autópálya, amelyben egy cápa lakik. Nem tudhatod, hogy sikerül-e beparkolnod a járgánnyal, mert random egy cápa bukkan fel szétbontva az autóutat.

A cápa kiszámíthatatlanul felbukkan!

Amikor a cápa felemeli fejét, a kisautók repülnek a levegőbe vagy landolnak a cápa szájában. Természetesen ki tudnak szabadulni a cápa hasából, és újra megpróbálhatnak ebben a nem hétköznapi óceáni toronyban eljutni a parkolóig, de vigyázat! A cápa mindig figyel…!

Van esély túljutni a veszedelmes szakaszon!

Amikor a cápa pihen, Te eljuthatsz a célodig. A cápa fején keresztül tudsz autókázni, és ha eléggé csendben és óvatosan gurulsz, talán nem bőszíted fel a parkolóház őrét. A cápa feje igazodik az autópálya rendszerbe és végül feljuthatsz a parkolókig.

A cápa szájában is landolhatsz!

Ha pont akkor riad fel a cápa, amikor arra jársz a járgányoddal, akkor könnyen a cápa szájába landolhatsz és egyenes a hasába jutsz majd. Kiszabadulhatsz, de elölről kell kezdened az utadat. Ne csüggedj! Sosem tudhatod, mikor indul a cápa támadása, ezért könnyen lehet, hogy kicselezed a fenevadat!

Könnyű szerelés, át is alakíthatod a pályát!

A cápa támadásakor az autópálya rendszer elemei szétkapcsolnak, és az autók ezért repkednek a levegőbe. Azonban, miután a cápa megnyugodott, hamar vissza tudod pattintani az elemeket. Az eltérő színű elemeket könnyen tudod kezelni, és jól láthatók az illesztési pontok.

Játszatok többen a sokszínű autókkal!

A Hot Wheels Cápaveszély az óceáni őrtoronyban pályához egy kisautó jár, de több színben is beszerezhető. Az autókra menő feliratokat ragaszthatsz és versenyeztetni tudod őket egymással. A család és a barátok is jól szórakozhatnak, ha leültök a Hot Wheels pályákkal és autókkal játszani. Ráadásul a különböző Hot Wheels pályák összekapcsolhatók.

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás