Szülő- és gyereknevelés

Goldie Hawn “hihetetlen örömöt” talál abban, hogy 7 unokája nagymamája: “A család a válasz a boldogságra”

Goldie Hawn és Kurt Russell szerelme igazi tündérmesének tűnik. A pár 1983 óta van együtt, és bár soha nem házasodtak össze, nem is lehetnének boldogabbak - olvasható a twice.hu oldalán.

Összesen négy gyereket neveltek fel: Kate Hudson és Oliver Hudson Goldie előző házasságából születtek Bill Hudsonnal, Boston Russell pedig Kurt előző házasságából Season Hubley-val, aztán 1986-ban megszületett közös fiuk, Wyatt Russell - írja a twice.hu.

Mostanra pedig már hét unokájuk is született. Kate Hudson gyerekei, Ryder Robinson (18), Bingham Hawn Bellamy (10) és Rani Rose Hudson Fujikawa (3). Oliver Hudson gyerekei, Bodhi Hawn Hudson (11), Wilder Brooks Hudson (14), Rio Hudson (8), és végül Wyatt fia, Buddy Prine Russell, a család legfiatalabb tagja.

Hawn és Russell imádják az unokáikat, és a gyerekek is nagyon szeretnek velük lenni. Állítólag Hawn a szórakoztatóbb, társaságkedvelőbb nagyszülő, Russel pedig a lazább, nyugodtabb nagypapa.

„Goldie és Kurt otthonában mindent szabad. Minden unoka jól érzi magát GoGo-éknál, és ez még szorosabbá tette Kate és Goldie kapcsolatát” – magyarázta egy családhoz közel álló forrás.

Hawn számára a család jelent mindent, és egy alkalommal így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „A jó család a válasz a boldogságra. Elnézem a gyerekeinket és az unokáinkat, és nincs a világon semmi, ami olyan büszkévé tehetne, mint ők. Nagymamának lenni csodálatos, imádom. Hihetetlen örömet okoz. A család nagyon fontos.”

A színésznő ugyanakkor a mentális egészség, és különösen a gyerekek mentális egészségének fontossága mellett is kiáll.

„Ha még egy gyerek öngyilkos lesz… azt nem tudom, elviselni. Ez egyszerűen nem lehetséges az Amerikai Egyesült Államokban. Minden lehetőségünk megvan arra, hogy megváltoztassuk gyermekeink oktatását… Ők nem robotok, hanem emberek, és nap, mint nap ki vannak téve a stressznek és a problémáiknak. Nem elég, ha 40 évesen kezdünk el meditálni, gyerekkorban kell elkezdeni, hogy tudjuk, ez az eszközünk, szilárdan állunk a lábunkon, és nem baj, ha másképp gondolkodunk. Ez talán vágyálomnak hangzik, de én kitartok emellett az álom mellett” – fogalmazott Goldie Hawn egy konferencián.

Forrás: twice.hu

A kép forrása: twice.hu

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás