Szülő- és gyereknevelés

Hasznos kiegészítők kismamáknak - hogy mindkét kezed szabad maradhasson

Kismamaként vagy kisgyerekes anyukaként, ahogy mondani szokás, az embernek gyakran két kéz sem elég. Így hát hatalmas kincs minden olyan eszköz, amit anélkül tudsz használni, hogy a kezeidre szükséged lenne.

Hasznos kiegészítők kismamáknak - hogy mindkét kezed szabad maradhasson

A mai világban majdnem mindenkinek van okostelefonja. Ez a kütyü számos praktikus és hasznos funkciója mellett sok esetben a szórakozás leggyorsabban és legegyszerűbben elérhető formáját is jelenti. Az okostelefon révén elérhető lehetőségek és funkciók azonban tovább bővíthetőek a hozzá kapcsolható kiegészítők segítségével - ráadásul úgy, hogy az ember keze szabad marad.

Bluetooth headsetek

Kismamaként, kisgyerekes anyukaként a telefonos kapcsolattartás különösen felértékelődik, hiszen jóval kevesebb idő marad a barátokkal, ismerősökkel a személyes találkozásra. Így a különféle appokon - például Skype, Messenger, Viber stb. - keresztül, vagy telefonon bonyolított hanghívások jelentik a kapcsolattartás egyik legfontosabb terepét. 

Bluetooth headsetek

A Plantronics Explorer 500 Bluetooth fülhallgató akár 7 órán keresztül használható, készenléti üzemmódban pedig akár 180 napig rendelkezésre áll egy feltöltéssel - Fotó: Etuo.hu

Ha sokat telefonál az ember, miközben a gyerekkel és a házimunkával is foglalkozni kell, nagy segítséget jelent egy vezeték nélküli headset. Ezek az eszközök a Bluetooth kapcsolat révén kiváló hangminőséget tesznek lehetővé, kábelek nélkül. Érdemes olyan headsetet választani, ami hatékonyan kiszűri a környezeti zajt és a visszhangot, így zajos körülmények között is kiváló hangminőséget biztosít. A prémium modellek ergonomikus alakja lehetővé teszi a kényelmes használatot, így a hosszabb használat sem fárasztja el a fület. Emellett az is lényeges, hogy a headset egy feltöltéssel milyen hosszú ideig használható, illetve meddig bírja készenléti üzemmódban egy feltöltéssel.

Fej- és fülhallgatók

A fej- és fülhallgatók nélkülözhetetlen kiegészítői az okostelefonoknak, tableteknek. A hosszú telefonbeszélgetések mellett kényelmessé teszik a rádiózást vagy a zenehallgatást. Mindezt anélkül, hogy a készüléket kézben kellene tartani, így beszélgetés, zenehallgatás közben szabad maradhat a kezed. 

Fej- és fülhallgatók

Intrathecalis Bluetooth 4.2 fejhallgató, Awei X660BL - Fotó: Etuo.hu

Vásárlásnál figyelj rá, hogy vezetékes fülhallgató esetén a kábel elég hosszú legyen, és ellenálljon a súrlódásnak. A legjobb, ha olyan anyagból készül, ami nem törik meg. Érdemes az olyan modelleket előnyben részesíteni, amelyek vezetékén elhelyeztek egy apró vezérlőegységet. Így nem kell előkeresni a telefont, ha valaki zenehallgatás közben hív, vagy ha a hangerőt szeretnéd módosítani. 

Bluetooth-hangszóró

A rádió- vagy zenehallgatás nem csak fülhallgatón keresztül lehetséges, de a telefonok saját hangszórói a legritkább esetben alkalmasak erre. Sem a hangminőség, sem a hangerő nem megfelelő a készülékek többségénél. Így kiváló megoldás egy külső hangszóró igénybevétele a zenehallgatáshoz. 

 

Bluetooth-hangszóró

Bluetooth 3W hangszóró Nillkin PlayVox S1 mikrofonnal és Huawei AM08 Little Swan 1,8W Bluetooth-hangszóró mikrofonnal - Fotó: Etuo.hu

A Bluetooth-technológiával ma már minden okostelefon és tablet kompatibilis. A telefonoddal pedig akár 10 méterre is eltávolodhatsz a Bluetooth-hangszórótól, ami nagy szabadságot jelent. A Bluetooth-hangszórók egy része ráadásul vízálló, így akár a fürdőszobában is hallgathatod a kedvenc számaidat. 

A‌ ‌Bluetooth-hangszórók‌ ‌és‌ ‌fülhallgatók‌ ‌beszerzése‌ ‌

Vásárlás‌ ‌előtt‌ ‌érdemes‌ ‌nyitott‌ ‌szemmel‌ ‌tájékozódni,‌ ‌és‌ ‌megfelelő‌ ‌minőségű‌ kiegészítőket‌ ‌beszerezni.‌ ‌A‌ ‌legjobb‌ ‌olyan‌ ‌helyről‌ ‌vásárolni,‌ ‌ahol‌ ‌ellenőrzött,‌ ‌kiváló‌ ‌minőségű‌ ‌termékek‌ ‌széles‌ ‌választékát‌ ‌kínálják.‌ ‌Online‌ ‌vásárlás‌ ‌esetén‌ ‌pedig‌ ‌nyugodt‌ ‌lehetsz‌ ‌a‌ ‌garancia‌ ‌felől,‌ ‌és‌ ‌az‌ ‌ügyfélszolgálatot‌ ‌is‌ ‌biztosan‌ ‌eléred,‌ ‌több‌ ‌csatornán‌ ‌is.‌ ‌ ‌

Ha‌ ‌ilyen‌ ‌üzletet‌ ‌keresel,‌ ‌látogass‌ ‌el‌ ‌az‌ ‌‌Etuo.hu-ra,‌ ‌amely‌ ‌a‌ ‌telefonos‌ ‌kiegészítők‌ ‌egyik‌ ‌legnagyobb‌ ‌internetes‌ ‌szakáruháza‌.‌ ‌Rendkívül‌ ‌széles‌ ‌választékban‌ ‌kínál‌ ‌telefonos‌ ‌kiegészítőket,‌ ‌köztük‌ ‌kiváló‌ ‌minőségű‌ Bluetooth-hangszórókat‌ ‌és‌ ‌vezeték‌ ‌nélküli‌ ‌fülhallgatókat.‌ ‌ 


 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás