Szülő- és gyereknevelés

Meghalt az apuka, de a lánya minden szülinapjára kapott tőle utána is virágot

A 21 éves Bailey Sellers története sokakat meghatott, özönlenek az üzenetek hozzá. Bár ez az utolsó ilyen ajándék, de édesanyja szerint még lesz meglepetés.

 

Sokak szemébe könnyeket csalt a 21 éves Bailey Sellers bejegyzése a Twitteren, melyben születésnapi csokrát, és a hozzá mellékelt lapot osztotta meg, amit még édesapja rendelt meg és írt a halála előtt.

A Tennessee állambeli Johnson Cityben élő Bailey édesapja, Michael, nem sokkal lánya 17. születésnapja előtt hunyt el, ám előtte szívmelengető ajándékot szervezett le neki. Öt éven át, egészen a nagykorúságot jelentő 21. születésnapjáig Bailey minden születésnapjára érkezett egy csokor az apuka nevében.

Mikor az első csokrot megkapta az édesapja halála után, először az hitte, az titkos hódolótól érkezett. Aztán elolvasta a hozzá tartozó kártyát.

„Egyszerűen összeestem. Teljesen elhűltem.”

Megdöbbentő volt a meglepetés ilyen röviddel az elvesztése után, hiszen nagyon közel álltak egymáshoz. A lány azt mondja, felnézett az apjára, aki évekig edzősködött Bailey kosárlabdacsapatánál, és a legjobb barátja volt.

„Olyan büszke vagyok a virágaimra” – árulta el, miért osztja meg a csokrokról készült képeket minden évben.

Ám idén utoljára kapott virágot néhai apjától és a csokor ezúttal pár nappal korábban érkezett.

„Nem tehetek róla, így is nagyon örültem neki. Én azt hiszem, minden okkal történik, ez sem volt véletlen.”

Ráadásul, a korábbi csokrokkal ellentétben, ezzel levél is érkezett.

„Bailey, ez az utolsó szerelmes levelem míg újra nem találkozhatunk" – írta az édesapa. "Ne sírj most már értem, kicsi lány, mert jó helyen vagyok. Te vagy, és mindig is te leszel a legdrágább kincs, amit valaha kaptam. Eljött a 21. születésnapod, és én azt kérem, hogy légy mindig tisztelettel anya iránt, és légy mindig hű önmagadhoz. Légy boldog, élj teljes életet. Én továbbra is veled leszek minden fontos állomásnál, csak nézz körül, és megtalálsz. Nagyon szeretlek, Boo Boo, és boldog születésnapot!!!! Apa"

A képekhez Bailey ezt írta: „Apukám rákban halt meg, mikor 16 éves voltam, de mielőtt elment, elrendezte, hogy minden születésnapomra kapjak virágot. Hát, ezek a 21. szülinapi virágaim, és egyben az utolsók. Úgy hiányzol apa.”

Ez a bejegyzése már 1,4 millió kedvelésnél tart, és áradnak alatta az együttérző jókívánságok.https://www.buzzfeed.com/remysmidt/five-years-of-flowers?utm_term=.mfxw3OP5B#119011566

Kirsten Fleming: "Ez olyan gyönyörű! Én hasnyálmirigy rákban vesztettem el apukámat. Brutális. Apukád szuper erős (és csodálatos) lehetett, hogy ezt leszervezte, miközben a betegséggel küzdött. A papírzsepi gyártók lassan jutalékot fizethetnek neked. Kösz, hogy megosztottad."

Sellers igyekszik mindenkinek válaszolni, és azt mondja, a szülőktől érkező reakciók különösen meghatóak. „Mindig elérzékenyülök, mikor ezeket olvasom” – mondta.

Clay: „Rákbeteg apukaként a 17 éves lánynak megható volt elolvasni a bejegyzésed. Annyira hálás vagyok, hogy ilyen bátran és önzetlenül megosztottad mindezt, gratulálok! Én is imádom a családomat, és nem vagyok hajlandó feladni.”

Serena Balachandra: „Mindig is apuci kicsi lányai maradunk. Apu temetésén azt mondtam, akadnak olyanok, akik nem tudják értékelni, amijük van, míg el nem veszítik, de én apu halála előtt is tudtam, hogy milyen fantasztikus. Úgy látom, a te apukád is ilyen fantasztikus volt. Boldog születésnapot!”

Kate Bochte: „Talán valóban az a legjobb ajándék, amit idén utoljára kaphatunk. Talán a legjobb ajándék, amit egy szülő a gyerekének adhat, hogy megerősíti abban: elég erős, hogy egyedül is szárnyaljon és egymaga megoldja a felmerülő feladatokat. Mégis mindig ott van, ha kell, legalább lélekben.”

Bár az idei volt az utolsó születésnapi csokor, Bailey elmondta, nem ez lesz az utolsó ajándék, amit néhai édesapjától kap.

Anyukája ugyanis elárulta nekik, hogy Michael további meglepetésekről gondoskodott neki és a testvéreinek.

Forrás: Buzz Feed/Szeretlekmagyarorszag.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó