Szülő- és gyereknevelés

Nem online, mégis leköti a gyereket! Mi az?

Építőjáték türelmetlen kamaszoknak

A kisfiúk általában imádják az építőkockát, sokuknál mindig is a kedvenc időtöltés marad. Később megismerik ugyan a bonyolultabb összerakó játékokat is, de – szerintem elsősorban a túl apró alkatrészek miatt – csak egyszer szerelik össze a modelleket, amik utána a polcon végzik, drága porfogóként. Ha az építőszellem megmarad, jön a számítógép, és gyerkőcünk az online világban sikeres kockavilág-építő mesterré válik. Ismerős helyzet? Ne keseredj el, van megoldás!

Ha kirobbantanád csemetédet a gép/tablet mellől, akinél most, hogy már elmúlt 14 éves, akármilyen dedós játék szóba sem jöhet, akkor válassz kicsit komolyabb építőjátékot, ami várhatóan nemcsak egyszerhasználatos szobadísz lesz. A Geomag mágneses logikai építőjátékai nálunk már bizonyítottak, de most még ennél is okosabb, az összeszerelésben is nagyobb kihívást jelentő készletet kerestem. Jelentem, a Geomag Mechanics Gravity ilyen! Az én kamaszfiamnál tökéletesen bevált! Miért?

Az elemek mérete

Az elemek nagy előnye, hogy nem éppen icipicik: könnyen kézbe foghatóak, a velük való építés ettől is lesz látványos.

Szerelési útmutató

Színes, gyorsan megérthető rajzok, szülői felügyelet nélkül is könnyen értelmezhetőek. Még online 3D-s útmutató nélkül is.

   

 A modellek száma

A készlethez két útmutató füzet is készült: ha az egyik pofonegyszerű feladatain keresztül begyakoroltuk az elemek összeépítését, akkor elővehetjük a bonyolultabb, több elemből álló modellek leírását. Tuti, boldogulni fogunk. Mit nekünk, mágneses kilövő vagy éppen elkapó szerkezet, gravitációs motor. Bébikönnyű!

   

Társaságot kapunk

Az építés annyira könnyű és közben látványos is, hogy aki csak látja munkánk eredményét, azonnal olyat akar ő is. Ne csodálkozzunk hát, ha rövidesen apa is beszáll a játékba, és bonyolultabb pályát hoz össze, mint ami a rajzon szerepel. 
   
 

PLUSZ 1 vélemény

Mi történik, ha őrizetlenül hagyunk néhány percre egy Geomag- építőjátékot?

Az éppen arra járó lánytestvérünk is rákaphat a dologra, és különb szerkezetet hozhat össze, mint mi. Ja, és feleannyi idő alatt smiley

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás