Szülő- és gyereknevelés

Nevezz a <19 Formáld a világod! versenyre!

LED-eket forrasztasz a szabadidődben? Történeteid legszívesebben animációban meséled el? A nyári szünetet szoftverfejlesztéssel töltöd? Ha 19 éves vagy fiatalabb vagy, és a mindennapi problémákra keresel informatikai megoldásokat, akkor nevezz a <19 Formáld a világod! versenyre!


A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány szervezésében ismét meghirdetik a Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép versenyt.

Nevezni a versenyre 19 éves kor alatt bármilyen digitális alkotással lehet, legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb, hogy legyen egy kreatív ötleted!

Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet a versenyre. Nevezni Magyarországról és akár a határon túlról is lehet, egyénileg vagy csapatban is.

A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyekre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!

A nevezési határidő: 2022. október 24. (hétfő) éjfél.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás