Szülő- és gyereknevelés

Ultramodern játszóteret építtetett a Samsung SDI

A térség legmodernebb játszóterét építtette meg a Samsung SDI Gödön. Lovagi vár, csúszdák, siklópálya, hintapark és számos más játék várja a gyerekeket egy modern, integrált játszótéren, amely a gödi önkormányzat és a Samsung SDI Magyarország együttműködésével valósult meg.

2023 augusztusában indult el az 1200 négyzetméteres játszótér építése a városi strand szomszédságában, a Pulykaház utcában.

A játszótéren egyévestől tizennégy éves korig minden korosztály talál az ügyességet, egyensúlykészséget, erőt fejlesztő játékokat. A többi között fészekhinták, trambulinok, drótkötélpálya, mászófal, mászópiramis, hinták, árnyékolt homokozók és multifunkciós lovagi vár áll a gyermekek rendelkezésére.

A tervezés és a kivitelezés során a Samsung SDI és a kivitelező cég egyaránt nagy hangsúlyt helyezett a biztonságra - hangsúlyozták, hozzátéve, hogy a játszótér megfelel a legmagasabb hazai és európai biztonsági feltételeknek. Valamennyi játék TÜV minősítéssel rendelkezik, a játszótér teljes talaja pedig esésvédő gumiburkolatot kapott.


Fotók a cikkben: Samsung SDI

Kitértek arra is, hogy a szülők kényelmét szolgáló padokat úgy helyezték el, hogy azokról a játszótér teljes területe belátható.
A környezettudatosság jegyében a világítást napelemes lámpák biztosítják, a játék közben elfogyasztott üdítők és ételek dobozainak pedig szelektív hulladékgyűjtőt állítottak.

A játszótérhez szükséges területet a város biztosította, az akkumulátorgyártó cég pedig a játszótér megtervezésének és megépítésének költségét vállalta.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás