Ajánló

Mottónk:

A gyerekek ott érzik jól magukat, ahol a szüleik is!

Kölyökvilág Játszóházak 2011 óta Óbuda legkedveltebb játszóházai, ahol gyermekek és szüleik egyaránt szórakozást és kikapcsolódást találnak maguknak.

Amíg a gyerekek kedvükre játszanak, addig szüleik kipihenhetik magukat, miközben szemmel tarthatják csemetéiket.

Mi játszóházakat és szülőpihenőket üzemeltetünk!

Óbudán a Bécsi úti Tesco áruházban, 300m2-es, az EuroCenterben 700m2-es napfényes, légkondicionált helységben, a legmodernebb fejlesztő és egyben biztonságos játékokkal várjuk 0-10 éves kalandvágyó gyermekeket és szüleiket.

Gyerekeknek modern, biztonságos készségfejlesztő játékparkot építettünk, ahol játszva fejleszthetik magukat, miközben szüleik kellemes környezetben pihenhetik ki napi fáradalmaikat.

Szülői kényelmet szolgálják kávézóink, ingyenes wifi lehetőségünk. A Tesco Kölyökvilágban Apukáknak, és sportkedvelőknek digiTV-t fizettünk elő, hogy a DigiSport adásait nálunk megnézhessék. Lazítani vágyó Anyukáknak magazinokat készítettünk ki.

Kávézó kínálatunk összeállításával minden korosztályra gondoltunk, itt mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

Célunk, hogy családias, baráti hangulatot teremtsünk, ahol mindig vidám, stresszmentes a légkör.

Kiemelten figyelünk játszóházunk és játékaink tisztaságára, ezért a higiéniás feltétel szerint minden évszakban csak zokniban lehet a játszóházat látogatni.

Mindkét helyszínünk felkészülten várja a szülinapi bulizni vágyókat. Külön termek, változatos kiegészítő programok és szülinapos csomagok között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, hogy egy igazán felejthetetlen buli részesei lehessenek.

Bölcsődei, óvodai és kisiskolás csoportokat is sok szeretettel várjuk, akik hétköznap délelőttönként 10 főtől előre egyeztetett időpontban kedvezményesen próbálhatják ki ügyességüket a Kölyökvilágokban.

 

 

Elérhetőségeink:

Kölyökvilág Játszóház Tesco Tesco áruház, 1037 Budapest, Bécsi út 262.

nyitva tartás: H-Cs 10:00-19:00, P-V 10:00-20:00

tel: 0670/262 4462

Kölyökvilág Játszóház EuroCenter EuroCenter, 1037 Budapest, Bécsi út 152.

nyitva tartás: H-Cs 10:00-19:00, P-V 10:00-20:00

tel: 0670/644 0747

e-mail: info@kolyokvilag.com

weboldal: www.kolyokvilag.com

 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás