Ajánló

A MI JÁTSZÓHÁZUNK:

Hatalmas ablakokon beáradó napsütés, vidám színek, barátságos hangulat és csupa MESÉS FAJÁTÉK köszönti a hozzánk betérő családokat a Csizmás Kandúr Játszóházban, Zuglóban!
Egyszer volt, hol nem volt... régóta gondolkodtunk egy különleges, eredeti ötleten alapuló játszóház létrehozásán a XIV. kerületben! Lehet, hogy a családunkban növekvő gyermekek is inspiráltak. 

Ötletünk megvalósításához kerestünk társakat és meg is találtuk őket, Németh Márta építész és Kő Boldizsár iparművész személyében. Jó gondolatnak találtuk, hogy játszóházunk egy közkedvelt mese motívumaira alapozva építse fel kreatív, mozgásfejlesztő játékait.
Így választottuk a nagyon népszerű Csizmás Kandúr meséjét, Boldizsár megtervezte és kifaragta a mesei fordulatok, próbatételek, kalandok egyes állomásait jelképező játékokat: a lengőajtón a Csizmás Kandúrt, a malmot, a szamárfogatot, a csónakot a folyón, a királyi várat, a vitézekkel való küzdő játékokat és igy tovább… magát a mesét két szép fa táblán elhelyezett golyóbis útvonala mutatja.

Ezek mellett persze fellelhető nálunk az elmaradhatatlan csúszda, a trambulin, a pörgettyű, a labirintus, a zenesarok, a babaszoba, a lengőkötél, a kerek hinta és a sort még folytathanánk!
A Csizmás Kandúr Játszóház tervezője Kő Boldizsár iparművész, grafikus, és szobrászművész.

Játszóházunk az elmúlt három évben tovább bővült kiscsoportos művészeti- és fejlesztő foglalkozásokkal, mozgásórákkal, angol nyelvű foglalkozásokkal, kézműves szakkörrel, rendezvényekkel, táborokkal.
Termeink bérelhetőek, születésnapi zsúrok rendezésére kiválóan alkalmasak.

A MI JÁTSZÓHÁZUNK: A MI JÁTSZÓHÁZUNK:

Családias hangulat, kedves kiszolgálás, önfeledt játék és ezer móka vár a Csizmás Kandúr Játszóház szülinapi buliján.

Egyedi, különleges szülinapok is választhatók, amiben minden kívánságot igyekszünk teljesíteni. 3 órás időtartamban egy külön világot varázslunk a Játszóházba, ahol a dekoráción, játékokon át minden a kiválasztott témához kapcsolódik. Legyen az kalóz buli, hercegnőparti, szuperhős buli, LEGO szülinap vagy pizsi parti.

A MI JÁTSZÓHÁZUNK: A MI JÁTSZÓHÁZUNK:

Az elmúlt évben megnyitottuk a LEGO szobánkat és a Pagony olvasósarkot. Büfénkben hideg és meleg italokkal, ropogtatni valókkal várjuk a szülőket és a gyerekeket.

Az év minden napján kölcsönözhetnek és viselhetnek jelmezeket a Játszóházban, ezen kívül a pultnál bármilyen napszakban kérhető csillámtetoválás.

Örülünk, hogy, a szó legnemesebb értelmében vett JÁTÉK -TERET nyithattunk meg 2014. év elején Zuglóban.

A MI JÁTSZÓHÁZUNK: 

A MI JÁTSZÓHÁZUNK:

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás