Ajánló

Gyerekágyak minden korosztály számára

A komfortos gyerekágy nem csak egy egyszerű bútordarab a szobában. Itt ringatjuk álomba a gyermekeket, akik hősnek képzelik magukat egy mesés birodalomban, vagy épp egy űrhajós kalandban vesznek részt. De vajon hogyan válasszunk a hazai internetes boltokban lévő számtalan lehetőség közül, hogy a legtökéletesebb legyen számukra?

A biztonság mindenekelőtt

Az első és legfontosabb szempont a biztonság. Győződjünk meg arról, hogy a gyerekágy stabil, nincsenek éles sarkai, az anyaga is környezetbarát és nem mérgező. Ezenkívül érdemes olyan modelleket választani, amelyekben védőrács vagy -korlát található, hogy megelőzzük az esetleges leeséseket.

Stílus és design

A gyerekágy designja sokat elárul a gyermek személyiségéről és fantáziájáról. Egy hercegnős vagy kalóz ágy kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnek szerepjátékokat játszani. Egy modern, letisztult forma viszont a minimalista trendek kedvelőinek felel meg.

Növekedési „tervek”

Válasszunk olyan gyerekágyat, ami együtt ”nő” a gyermekkel! Sok ágyat találhatunk a piacon, amelyek méretben igazíthatók a gyermek növekedéséhez. Ezek hosszú távon gazdaságosak és kényelmesek.

A gyerekágy és a tárolóhely

Gyakran a gyerekágy alatti rész kiválóan alkalmas tárolásra. Akár fiókos, akár rekeszes megoldásokkal is bővíthetjük a gyermek szobájának tároló kapacitását.

Az anyag és a szín

A fa természetes és meleg hatású, de egy strapabíró műanyag ágy is kiváló választás lehet.

A fa gyerekágy nemcsak a természet közelségét viszi be a szobába, hanem egy időtálló, strapabíró és egészségbarát választás. Ezen kívül a fa természetes melegsége és puhasága biztosítja a nyugodt és mély alvást. Továbbá, a fa egyedi mintázata minden ágyat egyedivé és különlegessé tesz.

A színválaszték is óriási: a pasztell árnyalatoktól a sötét, erős színekig bármit választhatunk. Érdemes azonban figyelembe venni a gyermek igényeit és a szoba stílusát.

A hazai webáruházakban majd 68 ezer forintért kapható Kocot Kids Kubi Ifjúsági gyerekágykeret ágyráccsal többféle színben is megvásárolható.

Elegáns, egyszerű dizájn és prémium tölgyfa lábakkal készült, melyek az idő előrehaladtával is megőrzik kifogástalan megjelenésüket. Ez a bútor egy különleges aurát képes felvenni, ami miatt még vonzóbbá válik. Érezzük a harmóniát, amit ez az elem közvetít. Azonban azt mindenképp fontos figyelembe venni, hogy a csomag nem tartalmazza a matracot, amit külön kell hozzá beszerezni, de az ágyrács benne van. A Flex rugós ágyrács ragasztott nyírfa lécekből készült, enyhén ívelt kialakítással, növelve a matrac kényelmét és flexibilitását, garantálva a matracnak a megfelelő támasztást és légáteresztést. Mindkét oldalát gyantával kezelték. Az ágyrács lécei erős szintetikus szalagokkal vannak rögzítve, így biztosítva azok egyenletes elrendezését. A csomag tartalmaz még műanyag elemeket a lécek rezgéscsillapításához és rögzítőalkatrészeket.

Főbb tulajdonságai:

Anyag: tölgyfa, matt felület

Lemez vastagsága: 18 mm

Skandináv dizájn

Maximális teherbírása: 100 kg

Flex rugós szerkezet

Matrac nélkül kapható

Megfelelő matrac méret: 180 x 80 cm

A termék méretei:

Hossza: 184 cm

Magassága: 92 cm

Szélessége: 84 cm

Fontos tudnivalók:

  • Az ár egy ifjúsági ágyat tartalmaz
  • Az ifjúsági gyerekágy színe választható

Vásároljunk gyerekágyat online

Az internetes gyerekágy vásárlás lehetővé teszi, hogy kényelmesen, otthonról válogassunk a legújabb modellek és stílusok között. Nem kell parkolóhelyet keresni vagy sorban állni, csak néhány kattintás, és a tökéletes gyerekágyat tudjuk kiválasztani. Ráadásul az online áruházak gyakran kínálnak különleges kedvezményeket és akciókat, így pénz is megtakarítható. Éljünk tehát az online vásárlás lehetőségével - ahol a választék végtelen és a kényelem garantált!

Végül, de nem utolsósorban, ne felejtsük el, hogy a gyerekágy választása közös kaland. Hallgassuk meg a gyermekünk véleményét, vegyük figyelembe az álmait és fantáziáját. Végül is, ez az ő kis birodalma, ahol minden éjjel újabb és újabb kalandokat élhet át a legkényelmesebb gyerekágyban.

 

A cikk fizetett promóció (x)

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás