Ajánló

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!” címmel a Karitáció Alapítvány rajzpályázatot hirdet közel 350.000 Ft összdíjazással

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapata „Ha nagy leszek, bohócdoktor leszek!” címmel - rendhagyó módon, immár 7. alkalommal indítja útjára alkotói rajzpályázatát közel 350.000 Ft összdíjazással. A pályázat során a gyermekek lerajzolhatják magukat bohócdoktorként. A fantáziájukra bízzuk, hogy milyen lenne az öltözékük, milyen sapkát húznának a fejükre és milyen sminket hordanának bohócdoktorkodás alatt. A rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról.


Művészkedésre, szórakozásra fel!
Az online térben való versengésben a legtöbb interakciót bezsebelő LIKE vadászt értékes nyereményekkel fogjuk díjazni! A pandémia miatt bevezetett online oktatás megkönnyítése érdekében csúcsminőségű informatikai eszközt adunk ajándékba. Így segítve a családok megnövekedett költségeit.

Formai követelmények:
- az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni
- stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs
- a pályázati anyagok feltöltési határideje: 2022. március 7. (hétfő) 24:00 óra
- a pályázat eredményhirdetése: 2022. április 18. (hétfő)
- a pályaművet feltölteni kizárólag .jpg formátumban lehet - a kép maximális mérete 2 MB lehet - egy gyermek csak egy pályaművet küldhet be
- a kép jobb sarkában a pályázó nevét NYOMTATOTT betűvel fel kell tüntetni!

Korosztályok:
1. kategória: 8 év alatti (óvodás - kisiskolás)
2. kategória: 8-15 éves kor közötti (iskolás)

Beküldés elérhetősége:

Az alábbi linkre kattintva - https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/ - a Karitáció Alapítvány weboldalán lehet elvégezni a feltöltést.
Feltöltéskor fel kell tüntetni:
- az alkotó nevét
- az alkotó életkorát
- az alkotó lakhelyét
- a pályamű fantázianevét
- a pályázó melyik kategóriában pályázott
- a kapcsolattartó nevét
- a kapcsolattartó telefonszámát
- a kapcsolattartó email címét

A beküldött képek egy azonos időben felkerülnek a Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok Facebook oldalra (https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/), ahol kezdetét veszi egy interakció (LIKE) gyűjtő verseny. Az online térben való versengésben a legtöbb interakciót bezsebelő rajzolók pedig a verseny végén büszke tulajdonosai lehetnek a Karitáció Alapítvány Bohócdoktor külön címének és a nyereményeknek.

Díjazás:
A legtöbb lájkot begyűjtő alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. A legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül.
1. kategória: 8 év alatti (óvodás - kisiskolás) – csúcsminőségű informatikai eszköz
2. kategória: 8-15 éves kor közötti (iskolás) - csúcsminőségű informatikai eszköz

A közönségszavazás a www.facebook.com/Bohocdoktorok

A közönségszavazás a www.facebook.com/Bohocdoktorok oldalon 2022. március 21.(hétfő) -2022. 04. április (hétfő) 24:00-ra. A pályázat eredményhirdetése: 2022. április 18.(hétfő). A beküldő hozzájárul ahhoz, hogy az internetes felületen és a sajtóban a Karitáció Alapítvány a beküldő rajzát, fotóját és nevét felhasználhatja. Az alkotói pályázat teljes kiírása és az eredménye a ww.karitacio.hu hivatalos oldalon érhető el.

Ahhoz, hogy első kézből tájékozódhasson a Karitáció Alapítvány híreiről, meghirdetett programjairól - ha eddig még nem tette volna - kérjük, hogy csatlakozzon a www.facebook.com/Bohocdoktorok oldalunkhoz, illetve a www.karitacio.hu oldalunkon áttekintheti a 2008 óta sikeres gyermekmentő és gyógyító tevékenységünket, továbbá a meghirdetett projektekről készült beszámolókat is figyelemmel kísérheti.

Legyél te is önkéntes!

A pandémia miatt egyre több segélykérés érkezik hozzánk, ezért várjuk önkéntesek jelentkezését. Szervezetünk működésének segítésében, gyermekek, rászorulók életének könnyebbé, színesebbé tételében kiemelt szerepe van önkénteseinknek. Az önkéntesek jelenléte az elmúlt évek során alapítványunk működésének szerves részévé vált, segítségükkel magasabb színvonalon tudjuk végezni szakmai munkánkat. Hiszünk abban, hogy az önkénteskedés, nem csak az alapítványunkat és a rászorulókat segíti, hanem a tevékenységek során az önkénteseink is gazdagodnak pozitív élményekkel, érzésekkel.

Együtt csodákra vagyunk képesek! 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás