Ajánló

Halloweeni szezonzáróra készül a Zoo Debrecen

Háromnapos programsorozattal ünnepli a vidámparki szezon végét október 29. és 31. között a Zoo Debrecen, az ország első vidéki állatkertje és egyetlen klasszikus vidámparkja a Nagyerdőben - jelentették be a szervezők a sajtótájékoztatón.


Forrás: Debrecen Zoo Facebook oldala

Nagy Gergely Sándor, az intézmény igazgatója azt mondta, hogy újdonságként "hátborzongató" állatkerti programok is színesítik majd a hosszú hétvégét, amelyet az október 31-i Halloween-parti zár.

A három napon "kísérteties" környezet várja az érdeklődőket a Nagyerdőben: borzongató utazásra hív majd a szellemvasút, de a rémkastély és a zombilabirintus is próbára teszi a látogatók bátorságát - hangzott el a tájékoztatón.

Lesz szabaduló szoba, és egész napos látnivalót kínálnak az Állatok akcióban program látványetetései, miközben Halloween éjszakáján óriások, táncra perdülő boszorkák, tűzzsonglőrök, vásári bábosok várják az érdeklődőket - jelezték.

A halloweeni programok mellett a vidámpark több mint húsz játékeleme is várja a látogatókat - közölték a szervezők.

Tavaly ezerötszázan látogattak el a Halloween-partira, az idén mintegy kétezer érdeklődőt várnak - mondta el Nagy Gergely Sándor az MTI érdeklődésére.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás