Ajánló

Klip-premier! - Időradír

Nálunk most meghallgathatjátok Bíró Eszter legújabb gyermekdalát, az énekesnő hamarosan megjelenő Időradír lemezéről!

Időradír

Bíró Eszter új zenés-mesés játékkal lepte meg a legkisebbeket: óvodásoknak és kisiskolásoknak szól az énekesnő legfrissebb gyerekkönyve, amely lemez-melléklettel jelenik meg a kicsik nagy örömére. Az énekesnő meséken, igényes, vidám dalokon, és nagyszerű szerzők versein keresztül mutatja be az idő fogalmát a gyerekeknek. A kiadvány április 27-én mutatkozik be egy interaktív koncerten a Marczibányi Téri Művelődési Központban.

Hallgassátok csak! Itt az első klip:

Ha emlékszel még, hogy kisgyerekként milyen nehezen értetted meg az óramutatók járását, és azt, hogy mikor van tegnap, holnapután, vagy mi az a délután – akkor megkönnyítheted gyermeked dolgát! Mutasd meg neki BÍRÓ ESZTER: IDŐRADÍR című könyvét, amely a Móra Kiadó gondozásában jelenik meg, és sok dallal, verssel, mesével segíti a kicsik eligazodását a percek, órák, napok, hónapok világában.

A játékos, tematikus zenés anyag Időmanóról szól. A manó egy nagy lombos fa legtetején üldögél egy különleges „világórában”, ott őrzi a másodperceket, perceket és órákat. Amikor leesik az óra, és darabokra hullik, a percek, az évszakok, a hét napjai, sőt még az időjárás is összekuszálódik. A manónak pedig meg kell találnia az óra darabjait, hogy helyreálljon az idő. 

Szerzők: Födő Sándor (zene), Bíró Eszter (koncepció, mesék), Molnár Jacqueline (illusztráció), Hegyi György, Marék Veronika, Varró Dániel és Weöres Sándor (dalszövegek, versek).

 

Közös játék és dedikálás: április 28. 11 óra

Helyszín: a Könyvfesztivál a Millenáris Parkban

 

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás