Ajánló

Laura Ellen Anderson: VÁMPYR VILMA ÉS AZ EMLÉKTOLVAJ

Ismerd meg Vámpyr Vilmát, az elbűvölő vámpírlányt a sötét, borongós Noktürniából! Mert Vilma és barátai mindig nagy kalandokra vállalkoznak, ne hagyd ki egyik könyvét se!

Kedvenc vámpírlánykánk legújabb izgalmas kalandja. Elérkezett Vámpyr Vilma hatalmas szülinapi bulijának éjjele, ő pedig BORZASZTÓAN izgatott. Ám Noktürnia teremtményei különösen viselkednek, mintha egyikük sem emlékezne semmire - még Vilma szülinapi bulijára sem!

Vajon mi történhetett - valaki ellopta az emlékeiket? Rájön-e Vilma, mi áll a háttérben, és meg tudja-e menteni a családját és a barátait, mielőtt még róla is teljesen megfeledkeznek?

 

MÓRA Könyvkiadó, 2021

 

A VÁMPYR VILMA sorozat eddig megjelent kötetei:

VÁMPYR VILMA ÉS AZ ÚRIKORNISOK

VÁMPYR VILMA ÉS A BARBÁRBÁL

Laura Ellen Anderson

1988-ban született Essexben, most Londonban él. Illusztrátorként végzett a Falmouth Egyetemen, 2010-ben diplomázott. Azóta számos brit és amerikai kiadóval dolgozott együtt, izgalmas könyveken.

„Imádok MINDEN dolgot, ami az ősszel és a sütőtökkel van kapcsolatban, a ropogós leveleket, a fafüst illatát és a nagy, vaskos kötött pulóvereket. A Halloween a legkedvesebb évszakom. Amikor nem dolgozom, általában 3D-s modelleket, valamint kedvenc TV-műsoraimhoz és filmjeimhez fan artokat készítek, sütököt eszem és Pixar filmeket nézek.”

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás