Ajánló

Magyarországon először óriás felfújható akadálypálya - CRAZY5K Sprint a családnak!

A CRAZY5K idén bevezette új versenyszámát, a CRAZY5K Sprintet, amely egy 200 méter hosszú egybefüggő, felfújható akadálypályából és két kilóméter futásból áll, így a rövid távok szerelmesei sem maradnak ki a felejthetetlen élményt nyújtó szórakozásból!

Az egyesület célja, hogy minél több embert rávegyen a mozgásra, motiváljon, és hogy ne kötelező sportolásként, hanem felhőtlen mozgásként, kikapcsolódásként éljék ezt meg.

Magyarországon először van lehetőség ilyen hosszú óriás felfújható akadálypályán végigmenni, ami fantasztikus élmény! Az akadályok legyőzése közben mindenki újra gyereknek érezheti magát és gondtalanul, szabadon ugrálhat, mászhat, csúszhat és felejthetetlen pillanatokat tölthet együtt családjával. A CRAZY5K Sprintet akár sétálva is nyugodtan teljesítheti az, aki nem szeretne futni.

Az esemény közös aerobicos bemelegítéssel kezdődik, hogy mindenki felkészülten, sérülésmentesen tudja teljesíteni a távot, a cél előtt pedig egy különálló óriáscsúszda várja a beérkezőket.

Tavasszal már három helyszínen, idén ősszel még öt városban szervez Sprint-eseményt az egyesület:

Debrecenben (09.07), Nyíregyházán (09.14), Miskolcon (09.29), Budapesten (10.05) és Szolnokon (10.12)

A 200 méteres pálya 19 különböző óriás felfújható akadályból áll, többek között csúszdákból, falmászásból, egy 8 méteres alagútból és még sok más izgalmas feladatból. Az akadályokon négyesével indítják az résztvevőket, elkerülve a sorban állást, így mindenkinek bőven van lehetősége kiélvezni a pályát teljes hosszában, az elejétől a végéig. A célban minden befutó egyedi, színes-mintás érmet és frissítőt kap. Aki szeretne, a helyszínen, a Crazy Shop-ban CRAZY5K-s pólót és tornazsákot is vehet, hogy minél több emlékkel térjen haza a versenyről.

A Sprint esemény tökéletes családos program egy vidám, sportos szombat délutánra. A szervezők sok szeretettel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt. Biztonsági okokból minden résztvevőnek az adott évben be kell töltenie a 6. életévét és el kell érnie a 120 cm-es magasságot. A 9. élet évüket be nem töltött fiatalok csak szülői kísérettel futhatnak végig a pályán.

Nem véletlen, hogy sokan visszatérnek különböző helyszíneinkre, hogy újra és újra lefussák a távot és végigmenjenek egyedi felfújható akadálypályánkon.

Ha van olyan program, amit nem hagyhatsz ki idén ősszel, akkor ez biztosan az!


A kuponkód: CRAZYKOLOK, amely 500 Ft kedvezményt biztosít felhasználójának. Ez a kedvezmény csak egyéni vásárlás és előnevezés esetén érvényes, de sem csapatkedvezménnyel nem összevonható, sem a helyszíni nevezés során nem felhasználható.

A kupon 2019. október 10-ig érvényes, a CRAZY5K Sprint Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Budapest és Szolnok eseményein.

További információ: https://crazy5k-sprint.com/

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás