Ajánló

MESÉVEL NEVELÉS - ÖRÖM ÉS BÁNAT FELDOLGOZÁSA A MESÉKEN KERESZTÜL

Kádár Annamária előadása a mesék titkos erejéről és mindennapi használatáról

Mit jelent a „hamuba sült pogácsa”, amit gyermekeink batyujába tehetünk a nevelés során? Hogy növeli az életbe vetett bizalmat a „jó tett helyébe jót várj?” Miért kellenek a királylányok és a királyfik, és kit kell öreganyámnak szólítani? És mit tegyünk, ha akár gyerekként, akár felnőttként a saját sárkányainkkal szembesülünk?

MESÉVEL NEVELÉS  - ÖRÖM ÉS BÁNAT FELDOLGOZÁSA A MESÉKEN KERESZTÜL

Először is: olvassunk meséket. Vagy idézzük fel azokat, melyeket nekünk meséltek. Másodszor: olvassunk a mesék sorai között! A mesepszichológia legnevesebb hazai képviselője, dr. Kádár Annamária lenyűgöző könyveivel, képzéseivel és előadásaival a mesék gyógyító hatását mutatja be, tanúskodik legkedvesebb történeteink örök érvényességéről és életvezetést segítő erejéről.

December 11-én a K11 Művészeti és Kulturális Központban, a Felelős Szülők Iskolája szervezésében tart előadást az ízes előadásmódjáról és barátságos személyiségéről is híres mesepszichológus Miért kellenek a királylányok és a királyfik? címmel. Kádár Annamária előadása a kedvenc történeteink tükrében megalapozott és elmélyített önismeretről, a mesék mélyéről meríthető bátorságról, önbizalomról és emberi kapcsolataink mesei mintázatairól szól majd – mikor is lehetne mindez aktuálisabb, mint az ünnepek közeledtével?

Az előadást interaktív beszélgetés követi majd, mely során a közönség is fölteheti a számára legégetőbb kérdéseket, és melyet Tibenszky Moni Lisa, a Felelős Szülők Iskolája alapító-ügyvezetője moderál majd. Kádár Annamária a helyszínen dedikálja legújabb könyveit, a Kerekes Valériával közösen jegyzett Mesepszichológia a gyakorlatban, valamint a Mesepszichológia 2. című kiadványokat.

MESÉVEL NEVELÉS  - ÖRÖM ÉS BÁNAT FELDOLGOZÁSA A MESÉKEN KERESZTÜL

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.

Időpont: 2017. december 11., 18.00 

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ (1075 Budapest, Király utca 11.)

Jegyvásárlás ezen az oldalon.

Jegyárak: diák, nyugdíjas: 1500 Ft, felnőtt: 2000 Ft

 
Címkék: ajánló, programok

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XKölöknet Szolidaritás